Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLI MU ARSENAL ORUŽJA

Otac napadača s Markova trga pušten na slobodu: Nije bilo osnove za istražnim zatvorom

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
13.10.2020.
u 13:27

Osumnjičenik je po primitku kaznene prijave ispitan u sisačkom državnom odvjetništvu

Otac napadača s Markova trga Danijela Bezuka pušten je da se brani sa slobode, nakon što je u dvorišnim prostorijama njegove obiteljske kuće sinoć pronađeno oružje, priopćilo je  Općinsko državno odvjetništvo u Sisku.

Općinsko državno odvjetništvo objavilo je kako je 13. listopada 2020. zaprimilo kaznenu prijavu Policijske uprave sisačko-moslavačke protiv hrvatskog državljanina (1961.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari iz članka 331. stavka 3. Kaznenog zakona. 

ODO Sisak ističe kako postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 59-godišnjak 12. listopada 2020. u dvorišnim gospodarskim prostorijama svoje obiteljske kuće u Donjem Kletištu (okolica Kutine) držao dvije puške s optičkim ciljnicima i prigušivačem te više od tisuću komada raznog streljiva.

VIDEO Stric napadača: Ne znamo što se dogodilo, nije bio agresivan, shrvani smo

Osumnjičenik je po primitku kaznene prijave ispitan u sisačkom državnom odvjetništvu nakon čega je zbog nepostojanja osnova za određivanje istražnog zatvora iz članka 123. stavka 1. Zakona o kaznenom postupku pušten na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 63

NE
neboiznadzagreba2
14:20 13.10.2020.

Čovjeku je sin počinio zločin, a zatim presudio sam sebi, može li itko od nas zamisliti taj užas!?! Pustili su ga po zakonu, kazneno je prijavljen, no to je ništa naspram onoga što mu se dogodilo- slijedi mu pokopati sinana i živjeti dan po dan...

SA
SamoIstina
14:27 13.10.2020.

Želi li policija pronaći oružje, pod hitno mora u Negoslavce, Borovo selo i druga mjesta uokolo Vukovara, gdje ga koalicijski partner prilikom svake slave slobodno koristi, s njim rukuje i štošta drugo uz znanje te iste policije. Evo joj Boga neka poviri na vrata, pupimir će im zavrnuši šijom, a posao će više vidjeti NIKADA!

Avatar y-x
y-x
13:59 13.10.2020.

ovo su sve plodovi zlocinackokriminalne sekte adz-a zajedno sa sdp-om i hns-om.. izrodi i sotone hrvatskog covjeka i drzave.. aa doci ces i. ti mason, kriminalac, sotono narcisoidni psihopate Anemija pred lice pravde kad tad.. sve u svoje vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije