Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide u zatvor na 80 dana

Otac mladića koji je divljao cestom: Snimka je montirana, imaju specijalnu američku opremu za efekte

Luda jurnjava motorom po Splitu
Foto: Screenshot YouTube
1/4
19.11.2019.
u 09:59

Otac mladića tvrdi da ne zna ništa ni o kakvoj presudi. Dodaje da mu sin nema ni odvjetnika

Otac mladića koji je divljao splitskim ulicama na motociklu burno je reagirao na objavu kazne njegovom sinu. Tvrdi kako su snimke jurnjave montaže na koje je dodana brzina.

"Nitko to ne zna, kako to mediji znaju? Ja još nisam ni bio kod njega, idem u utorak", kazao je otac mladića za 24sata.

Mladić iz Splita zaprepastio je javnost svojom divljom vožnjom motocikla, kažnjen je s 80 dana zatvora. Prekršajni sud u Splitu mu je za prolaske kroz crveno svjetlo odredio 30 dana zatvora, a za prekoračenje brzine u gradu još 50 dana, javlja Dalmatinski portal. Morat će platiti i 14.000 kuna za ostale prekršaje, poput vožnje u suprotnom smjeru, pretjecanje u tunelu, pretjecanje kolone i slično. Sudac mu je izrekao i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima A kategorije u trajanju od 24 mjeseca, ali motocikl, Suzanu, kako ga odmilja naziva, nisu mu oduzeli.

Otac mladića tvrdi da ne zna ništa ni o kakvoj presudi. Dodaje da mu sin nema ni odvjetnika.  - Nismo ga angažirali jer smatramo da je najpoštenije ono što sud odluči - kaže.

Bijesan je zbog tretmana medija prema njegovu sinu.

- Zar je to što moja djeca rade najvažnija vijest u Hrvatskoj? - pita se otac. Tvrdi da su videi montirani.

Na pitanje što je onda sa snimkom divljanja po Splitu, na kojoj se jasno vidi brzinomjer i vrtoglave brzine koje je njegov sin dosezao kaže:.

- Onoj jurnjavi su dodani brzina i specijalni efekti. Kažem vam, oni rade videospotove, bave se produkcijom i imaju specijalnu američku opremu za efekte. Recimo, ja sam sinoć gledao film u kojem su izvanzemaljci okupirali Zemlju. Zašto to niste objavili, da su nas okupirali izvanzemaljci? To je sve nerealno, ne možemo to uzeti kao dokazni materijal. Osim toga, ne možemo dokazati da je on vozio. Je li ga policija vidjela? Nije. Je li ga zaustavila? Nije - tvrdi ljutiti otac.

Ključne riječi

Komentara 31

DH
dalibor.hren
10:27 19.11.2019.

I starog treba zatvoriti, pa nek igraju briškulu!

Avatar Anzo 111
Anzo 111
11:05 19.11.2019.

Sada se vidi na koga je mladić!!! I takvi ljudi imaju djecu, prestrašno!!!!

DU
Deleted user
10:11 19.11.2019.

I evo nam tatice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije