Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOVIJESTI

EK traži istragu: U pismu poslanom u Zagreb naveli sporne primjere projekata!

Zgrada Europske komisije
Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
19.05.2016.
u 17:00

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan!

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

>> Ovo je budućnost koja bi mogla stići za 7 godina

Komentara 14

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:23 19.05.2016.

Baš me zanima hoće li se javiti alapača od Jakovinine supruge ...... da im ona kaže koju prigodnu glede njenog sposobnog i poštenog supruga

PO
pozornik66
17:33 19.05.2016.

L.udih lih novina, ni jedn novine koje se izdaju u toj zemlji ne stavlja propagandni materijal za iseljavanje iz te iste. To je kao da radiš protiv države di živiš. Negativno i samo negativno o hrvatskoj je zadaća VL. Tko upravlja ovim novinama ? Može se pisati o strancima i hrvatskim emigranta koji su se doselili ili vratili u Hrvatsku, j(osobno ih znam puno ) koliko hoćeš ako želiš bit dobronamjeran i raditi dobro za Hrvatsku

OB
ObrenM
19:36 19.05.2016.

Koju udbasku snagu imaju crveni Kmeri?Iako nikako ne predaju izgubljenu vlast,vec smicalicama i lazima onemogucuju upravljanje drzavom ne mogu shvatiti da nitko nista ne poduzima protiv:pristavog i obitelji mu,Jakovinu koji je unistio nasu zitnicu(a i sebe dobro popunio)te ostale stetne nacionaliste negativnog predznaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije