Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Identificirane prve žrtve
Povratak na članak

Otac košarkaša s fotografije koja je obišla svijet: Sin je sat vremena krvario na podu nakon eksplozije

Sebastian Bellin, košarkaš koji je igrao za Sveučilište Oakland u Michiganu sat vremena je krvario na podu nakon što ga je pogodio šrapnel u nogu i kuk

Komentari 18

DU
Deleted user
09:52 23.03.2016.

Mark Astic · Amsterdam Kako davati lekcije u skoli kad van pola ucenika svi podrijetlom iz islamskih drzava pljesce na dojavu o atentatu u Briselu !!!! Objavio je jedan profesor iz jedne skole u Bredi nizozemskom gradu na granici sasa Belgijom na twiteru ! Vrlo brzo ga je posjetila policija i vidi vraga clanka vise nema !!!!! Ovo je upozorenje hrvatskoj !!!!!!!! Manite se izbjeglica iz tih drzava !!!!!!Njihova kultura je dijametralno suprotna nasoj i oni i sta je najgore i njihovi potomci se nece nikad asimilirat u drustvo !

VL
DU
Deleted user
09:32 23.03.2016.

Euroarabija zasjala krvavim sjajem

VL
NI
nikola137822
09:55 23.03.2016.

Prokleti gadovi!

VL
Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
12:22 23.03.2016.

1 sat čekao hitnu.Zvuči poznato.

VL
Avatar nisam rekao
nisam rekao
09:24 23.03.2016.

Sve češći teroristički napadi po Evropi očigledan su pokazatelj da je EU izgubila kompas i da ne ume da se izbori sa „bumerangom“ koji joj se vratio direktno u glavu nakon što je sa svojim američkim saveznicima bombama „donosila demokratiju“ u SRJ, Irak, Avganistan, Libiju, Siriju… razarajući te zemlje, ubijajući nemilosrdno tamošnje civile i postavljajući marionetske vlade koje su se otrgle kontroli.

VL
Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
12:08 23.03.2016.

U ovakvim slučajevima se radi prioritizacija lakših i teze ozlijeđenih. Pogotovo ako u trenutku trijaze nije bilo dovoljno medicinskog osoblja na raspolaganju. Znaci on je imao dva gelera ali nijedan ga nije životni ugrozio znaci automatski nije hitan slucaj nego se prelazi na teze slučajeve do dolaska pomoci

VL
DU
Deleted user
09:36 23.03.2016.

A onda se kod nas kuka da su hitne službe spore!

VL
KA
Kameni
13:39 23.03.2016.

Eto imate Karadzica u komsiluku u Hagu, mozete raditi sta hocete, sada ga osudite jer ocigledno nije obavio posao kako je trebao. Srusit ce vam mudze pola Europe dok vi bombardujete Srbiju i sudite Srbima. Idiotima tako i treba, voditt ce vas arapski kamilasi za koju godinu po Parizu i Londonu na povodcu ko pse. NATO je na sjednici u Briselu 22.veljace odlucio poduzeti vojnu akciju protiv Srbije - sada se neka druga vojna akcija tamo sprovodi, samo ova nece trajati 78 dana. Svi u napad.

VL
NP
npravednost
10:20 23.03.2016.

Opet mediji teroriziraju po istom obrasci - idemo poimenično nabrojati svaku žrtvu. Normalno , neće poimenično nabrajati tužne sudbine žrtava u Siriji i Iraku -nego samo Belgijske , Francuske ... Također, nisu išli redom i navodili životopise 120 putnika ruskogog zrakoplova kojeg su teroristi srušili u Egiptu prije par mjeseci .. Licemjerje trule europe nema granica !

VL
Avatar SSG
SSG
10:56 23.03.2016.

. ..Eva&Antonio Goo Home. ..Vila Velebita. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.