Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONSTRUM

Otac koji je bacio djecu radio kao noćni čuvar. Prije 10 godina doselio se iz Virovitice na Pag

Foto: Facebook
1/19
28.02.2019.
u 11:51

Počinitelj (54) je u službenim prostorijama policije i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, kazali su u policiji.

Otac koji je u jutarnjim satima bacio četvero djece s prvog kata kuće u Pagu, pri čemu je dvoje starije djece teško stradalo, radio je kao noćni čuvar u kampu u Šimunima.

Riječ je o 54-godišnjem Josipu Rođaku koji se prije deset godina doselio iz Virovitice na Pag. Njegova žena ima kćer iz prvog braka koja joj je oduzeta i živi u Rijeci.

VIDEO Vlasnik kuće s čijeg su balkona bačena djeca

Policija se oglasila u vezi s tragedijom: "Jutros u 6,47 sati dobili smo dojavu da je muška osoba bacila četvero malodobne djece", kazali su iz PU zadarske. "Počinitelj (54) je u službenim prostorijama policije i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje", dodali su.

Rekli su da policija nije imala postupanja u svezi s tom obitelji u zadnje vrijeme.

Foto: Facebook/RTL

I majka djece također će biti ispitana kako bi se utvrdilo što je prethodilo ovom stravičnom događaju. Potvrdili su da je na mjestu događaja izvršen očevid te se dalje provodi kriminalističko istraživanje. Obaviješten je i Centar za socijalnu skrb. Potvrdili su da majka ima još jednu kćer. Na pitanje novinara traga li se za najstarijom kćeri, iz policije su kazali da nemaju takvu informaciju.

"Šokiran sam, ne znam kakav to može biti um da to napravi svojoj djeci. Sad smo bili u bolnici. Dvoje je stabilno. Curica od sedam godina u najgorem je stanju, ova druga je bolje. Došla je majka s Paga, sada je unutra", rekao je zadarski župan Božidar Longin

VIDEO Kuća u kojoj se dogodila tragedija

 

Komentara 15

BS
@bserver
13:03 28.02.2019.

ovo je propust socijale. Nema šanse da se to dogodi preko noći. Već je moralo postati jasno kada je najstarija kći tražila odvajanje. Teški propust zajednica i države. Čovjek je teški bolesnik i odavno je trebao biti hospitaliziran!

BB
branimir.bauer.9
11:47 28.02.2019.

Prestrašno!!!

QU
quovadis
18:38 28.02.2019.

Ovako je to kad alkoholom decenijama frigas mozak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije