Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO OČEKIVAO

Otac iznenadio sina preuređenjem sobe, njegova reakcija oduševila je sve

Screenshot
14.10.2020.
u 09:50

Otac je oličio sobu u zelenu boju sa žutim i crnim detaljima, odnosno u bojama John Deerea, proizvođača traktora, no nadao se drugačijoj reakciji svoga sina

Dječja iskrenost ponekad je stvarno brutalna. Primjer tome je i reakcija jednog dječaka kojemu je otac preuredio sobu.

Otac je oličio sobu u zelenu boju sa žutim i crnim detaljima, odnosno u bojama John Deerea, proizvođača traktora, no nadao se drugačijoj reakciji svoga sina.

– Kada iznenadiš sina s novom bojom sobe... Njegova reakcija nije onakva kakvu smo očekivali – napisao je na TikToku otac čiji je video pregledan četiri milijuna puta.

Dječak je, naime, ušao u sobu, a svoje razočaranje nije skrivao.

@eric.lynner

##johndeere ##newpaintjob ##fyp ##parentingfail

♬ original sound - Eric Lynner

– To je bilo nepristojno. Oličili ste sobu bez mene – rekao je dječak.  

Otac je kasnije objasnio kako je dječak sam birao boje, ali da je bio razočaran zato što su oličili sobu bez njegove pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije