Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mučenje životinja

Otac i sin izudarali ovčara pa ga zatvorili u prtljažnik i otišli

10.08.2013.
u 14:07

Policija je tijekom pretrage njihovog stana pronašla još 15 pasa, a otac V. B. (58) i sin I. B. (28) iz Velike Gorice zaradili su kaznenu prijavu zbog mučenja životinja

Otac V. B. (58) i sin I. B. (28) iz Velike Gorice zaradili su kaznenu prijavu zbog mučenja životinja, piše 24 sata. Njih dvojicu policija sumnjiči da su 6. kolovoza oko 13 sati došli do Lastovske ulice u Zagrebu gdje su na parkiralištu držali vezanog psa ovčara koji je izgledao dehidrirano.

28-godišnjak je životinju prvo ošamario po njušci, a nakon toga dvojica muškaraca stavili su ga u prtljažnik automobila marke Golf zagrebačkih registracija. Kad je pas pokušao izaći izudarali su ga te ga zatvorili u prtljažnik i otišli.

Sve je vidio netko od građana te ih prijavio policiji.

Policija je tijekom pretrage njihovog stana pronašla još 15 pasa. Nijednom od njih otac i sin nisu vlasnici, a navodno su policajce uvjeravali kako imaju pse na čuvanju. Psi su zbrinuti u skloništu za životinje u Cerju Pokupskom gdje su za 24 sata ispričali kako su svi pronađeni psi u dobrom zdravstvenom stanju.  

>> Pucao u psa kojega je njegov ljubimac potom - rastrgao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije