Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka mržnje

Osvanuo sramotan transparent uoči Pridea u Splitu

Transparent u Splitu
Dalmatinski portal
15.06.2019.
u 11:39

Danas će Splitom još jednom proći parada ponosa. Okupljanje za Split Pride počinje već u 16 sati, a sama povorka ove godine kreće u 17 sati

Na nadvožnjaku u Ulici Domovinskog rata u splitu gdje je prije desetak dana bio istaknut transparent s natpisom 'Gay is OK', noćas je izvješena poruka 'Only dead gay is OK', piše Dalmatinski portal.

Podsjetimo, danas će Splitom još jednom proći parada ponosa. Okupljanje za Split Pride počinje već u 16 sati, a sama povorka ove godine kreće u 17 sati, ali se kreće izmijenjenom rutom: od Đardina preko Ulice kralja Tomislava, Marmontovom, odakle se ove godine skreće u Ilićev prolaz kod kina Karaman, potom Zadarskom na Pjacu gdje će organizatori održati kratak govor, potom se skreće na Marulićevu preko Voćnog trga, potom na Rivu do Hrvojeve ulice iz koje se povorka vraća natrag u Đardin

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
11:57 15.06.2019.

Meni na transparentu nije baš ništa sramotnog. Pisan je na engleskom - a ja engleski ne znam.

B2
bordon 2
11:50 15.06.2019.

A koga briga. Treba vidjet kuda ce ici i tu trasu izbjeci. Neka setaju i neka se dive sami sebi kako su ok.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
11:46 15.06.2019.

freek show.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije