Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Cijeli život sam samo radio'

Osumnjičeni u aferi Janaf Krešo Petek izašao iz Remetinca: Nisam kriv!

Krešo Petek
Foto: HRT screenshoot
1/4
17.01.2021.
u 07:29

Izjavio je po izlasku kako je već kazao da je cijeli život samo radio i da nikad nije bio osuđivan te da sada ide doma

Krešo Petek, prvooptuženi u aferi Janaf jutros je izašao iz pritvora u Remetincu

Izjavio je po izlasku kako je već kazao da je cijeli život samo radio i da nikad nije bio osuđivan te da sada ide doma. "Nisam kriv", dodao je.

Prije mjesec dana sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda produljio mu je pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, javlja HRT. Na zagrebačkom Županijskom sudu sredinom prosinca donesena je odluka da prvoosumnjičeni u aferi "Janaf" Krešo Petek ostaje u istražnom zatvoru u Remetincu još 30 dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

USKOK je načelno zadovoljan odlukom o produljenju istražnog zatvora, no žalit će se na razloge zbog kojih Petek ostaje u Remetincu. Smatraju da treba ostati i zbog razloga mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

Video: Trgovina grobovima na Mirogoju

Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
07:49 17.01.2021.

Zanimljivo kako svi ti postenjaci uza sve javno objavljene dokaze , imaju obraza izjaviti da nisu krivi i svi su pošteno stekli masnu imovinu. Naravno, u očima partije i partijskog pravosuđa, oni stvarno nisu krivi 😏

Avatar NUNA
NUNA
08:41 17.01.2021.

Svi suci tog suda su članovi HDZ-a i veliki katolici. Kao i optuženi.

Avatar NUNA
NUNA
08:40 17.01.2021.

Zastara počinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije