Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETILA PLASTIČNIM PIŠTOLJEM

Najveća razbojnica Novog Zagreba? Maskirana žena (33) osumnjičena za čak 12 krađa

Razbojništvo
Foto: MUP
1/2
02.11.2018.
u 13:16

Materijalna šteta pričinjena počinjenjem ovih razbojstava iznosi oko 38.000 kuna, a ukradeni novac osumnjičena je koristila za svakodnevne potrebe

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke dovršili su 1. studenoga 2018. kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila 12 razbojništava.

Sumnja se da je od 3. rujna 2016. do 31. listopada 2018. počinila šest razbojništava u benzinskim postajama te šest u kioscima na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke i Peščenice, javlja MUP

Utvrđena je osnova sumnje da je 33-godišnjakinja razbojništva počinila tako da je maskirana maramom, naočalama ili šilt-kapom ulazila u benzinske postaje ili prilazila kioscima, gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem djelatnicima otuđivala novac i cigarete.

Foto: MUP/Ilustracija

Materijalna šteta pričinjena počinjenjem ovih razbojništava iznosi oko 38.000 kuna, a ukradenim novcem osumnjičena se koristila za svakodnevne potrebe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici Službe općeg kriminaliteta podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kaznenu prijavu i posebno izvješće.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:32 02.11.2018.

Kako znate da je lopovica? S obzirom da smo potpisali IK bilo bi dobro da je naslov rodno neutralan dok se navedeno biće ne deklarira javno jeli muško, žensko, ili neka kombinacija!

SJ
Samo ja
14:29 02.11.2018.

gdje je clanak o napadu imigranat u novom Zg?

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:24 02.11.2018.

ako je žena onda je lezbijka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije