Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodavao ih na području Novske

Osumnjičen za prodaju lažnih lijekova za potenciju

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
24.05.2021.
u 14:07

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljene trgovina i izbjegavanje carinskog nadzora, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjakom, priopćila je policija.

Sumnja se da je osumnjičeni, neutvrđenog dana, pribavio 119 komada lijeka za poboljšanje potencije koji ne posjeduje odobrenje Agencije za lijekove i medicinske proizvode za stavljanje lijeka u promet u Republici Hrvatskoj te iste prodavao na području Novske. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sir Oliver
17:24 24.05.2021.

Sram vas bilo policajci! Pa covjek je pomagao ljudima da rijese problem. Drzavi se svako malo digne pa nas maltretira s cim stigne, a narodu se ne smije niti pomoci da mu se digne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije