Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga završena

Osumnjičeni za napad na partnericu u Kaštel Gomilici uhićen u Varaždinu

Petar Dukarić
Foto: PU splitsko-dalmatinska
26.07.2018.
u 12:19

Policija je objavila fotografiju osumnjičenog i zamolila građane za pomoć pri potrazi koja je uspješno završena

Petra Dukarića, 47-godišnjaka osumnjičenog za pokušaj ubojstva 56-godišnjakinje u Kaštel Gomilici, uhićen je u srijedu na području PU varaždinske. 

24sata javlja kako im je to potvrđeno i u splitskoj policiji. 

Podsjetimo, Dukarića je splitska policija tražila plitska zbog sumnje da je u srijedu u 5.10 sati, u stanu u Kaštel Gomilici, tijekom svađe, oštrim predmetom napao i ozlijedio 56-godišnjakinju.



 

Policija je objavila fotografiju osumnjičenog i zamolila građane za pomoć pri potrazi koja je uspješno završena. 

Komentara 15

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
17:45 26.07.2018.

Stari dobri Tigrovi ali....... šta sad.

BR
bruno877
14:35 26.07.2018.

Apsolutno se slažem kako nitko ne smije imati popusta za kazneno djelo. Međutum, svjedoci smo kako je kriminalist, Nikola Kajkić jučer smijenjen zbog "pretjeranog" istraživanja krvoprolića u Ovčari u što su umočeni Pupovčevi bliski suradnici. Ovaj jadnik će za 33 šamara dobiti (zasluženu) kaznu, a četnici će nam se i dalje smijati i voditi državu iz uopće ne tako duboke sjene.

TO
tomo51
18:37 26.07.2018.

čudim se da kad je riječ o pedofilu ili nekom politički podobnom onda niti slike niti punog imena i prezimena.... al ako je rijeć o Hrvatskom branitelju odma i slika i puno ime i prezime i odma sofisciran ko monstrum....ne opravdavam zločin niti ga podupirem al bar novinarski pisarčići budite barem jednaki i dosljedni pa kad je riječ o kakvom "tatinom sinu" il kakvom uhljebu i onda recite puno ime i prezime i stavite sliku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije