Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SKRIVAO LICE

Osumnjičeni za ubojstvo kod Pule priveden u bijelom kombinezonu: Policija otkrila razlog

Osumnjičeni za ubojstvo u Puli
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/18
18.07.2019.
u 10:51

Podsjetimo, 23-godišnjak izboden je nožem oko 22.40 sati u utorak te je odmah, čim je pronađen, prevezen u pulsku bolnicu, gdje je u 1.45 sati preminuo

Policija je privela Edu Sedića osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista (23) koji je pronađen izboden na terasi ugostiteljskog objekta u Valbandonu, a poslije je preminuo u bolnici. Policija ga je privela u bijelom kombinezonu, a osumnjičeni nije skrivao lice.

Iz Policijske uprave istarske kažu da je razlog tome što su "izuzeli odjeću s osumnjičenog odmah po uhićenju. Izuzeta je odjeća i sa žrtve", piše Dnevnik.hr.

Što je nagnalo hrvatskog državljanina da nožem nasmrt izbode 23-godišnjeg Nijemca na Fažanskoj cesti u Puli, policija tek treba utvrditi, no sudeći po pričama očevidaca ubojičina uhićenja, riječ je o osobi koja ili ima ozbiljnih mentalnih problema ili je na teškim drogama. Ili oboje.

Kako su ispričali gosti kampa Brioni, gdje je boravio, te turisti koji su se jučer iza ponoći našli na plaži na Puntiželi gdje je uhićen, policija je došla po dečka od 30-ak godina, s dredloksima, koji im je govorio da ga ne smiju uhititi.

– Ja sam zemaljski car, imam misiju – navodno je vikao. Policija je u utorak oko 22.50 sati zaprimila dojavu da je na terasi ugostiteljskog objekta u Valbandonu ozlijeđena osoba.

Osumnjičeni za ubojstvo u Puli
1/18

U PU istarskoj kazali su da je oko 22.40 sati počinitelj na Fažanskoj cesti nožem ozlijedio 23-godišnjaka koji je s prijateljima pobjegao na terasu. Prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je u 1.45 sati preminuo. Počinitelja je policija pronašla oko 00.20 sati, priveden je i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno doznajemo da nije iz Istre i otprije je poznat policiji. Kako je došao u sukob s ubijenim, tek treba utvrditi, a priča se da je žicao cigarete prolaznike pa postoji mogućnost da je zato zaustavio i njemačke turiste.


 

Komentara 26

BE
Beskucnik
10:59 18.07.2019.

Tako su i gradonacelnika Miletica zaustavili novinari pa im on nesto prico pogledajte na youtube . A ovome je netko pomijeso heroin u drogu izgleda

KO
KomentatorEU
11:16 18.07.2019.

Droge su sve prihvaćenije kod ljudi, ravnodušnost je zavladala među svijetom, najskuplji vražiji grijeg

Avatar ehlbert13
ehlbert13
12:09 18.07.2019.

Da ne bi naslovnice, pomislio bih da se radi o Pernaru..."Imam misiju"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije