Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj iz sad-a

Osuđen na čak 13 godina zatvora zbog vožnji u pijanom stanju

sud, sudnica
Davor Puklavec/Pixsell
07.05.2013.
u 08:20

– Protivi se zdravoj logici da pojedinac koji je 10 puta uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola i dalje nastavlja piti. Očito je da optuženi ne razumije poruku i da mu je svejedno – izjavio je tužitelj Ben Dillon.

Muškarac u Americi osuđen je na čak 13 godina zatvora zbog osam slučajeva vožnje u pijanom stanju, donosi Chicago Tribune.

Timothy Morrow (42) iz Round Lake Beacha u Illinoisu prvi je put uhvaćen na djelu kada mu je bilo 17 godina. Od tada je još devet puta odgovarao pred sudom zbog vožnje u pijanom stanju, a dva puta jer je vozio brod pod utjecajem alkohola. Četiri slučaja završila su presudom da nije kriv ili su optužnice protiv njega odbačene ili smanjene. Morrow je dvaput bio u zatvoru – prvi put 1995. godine., a drugi put godinu poslije.

– Protivi se zdravoj logici da pojedinac koji je čak deset puta uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola i dalje nastavlja piti. Očito je da optuženi ne razumije poruku i da mu je svejedno – izjavio je tužitelj Ben Dillon.

Inače, tužitelj je tražio da Morrow bude osuđen na 15 godina zatvora, nazvavši ga "apsolutnom prijetnjom javnoj sigurnosti". Morrow je na sudu izjavio da je bio zlostavljan kao dijete te da policija njegove tvrdnje nije ozbiljno shvatila.

>> Slovenac kažnjen sa 7500 kn za prekoračenje brzine i 2,54 promila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije