Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA KOD BOSILJEVA

Osuđivani napadač silovao biciklisticu, poznat policiji zbog pokušaja otmice

Policija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL/ Ilustracija
1/2
07.03.2020.
u 22:46

Osumnjičenik je otprije poznat policiji za više kaznenih djela, zbog kojih je odslužio zatvorske kazne.

Muškarac (44) osumnjičen za silovanje, pljačku i oduzimanje slobode 20-godišnje njemačke biciklistice završio je na mjesec dana u zatvoru kako ne bi utjecao na svjedoke i ponovno napao.

Riječ je o  muškarcu s područja Vrbovskoga, koji se prije desetak godina s obitelji u Bosiljevo. On je, kako ga sumnjiči policija, u četvrtak prijepodne napao i silovao 20-godišnjakinju. Sreo ju je na šumskom dijelu lokalne ceste, utrpao ju je u auto pa zlostavljao u šumi.

Kako su kazali mještani za 24sata, 44-godišnjak je u vrijeme napada vozio dostavno vozilo lokalnog ugostiteljskoj objekta u kojem je radio, što je bio ključan detalj zbog kojega ga je policija uhitila ubrzo nakon prijave. Zbog zaštite žrtve policija nije željela iznositi detalje.

Pokušao oteti maloljetnicu

Osumnjičenik je otprije poznat policiji za više kaznenih djela, zbog kojih je odslužio zatvorske kazne. 

Jedan od zločin zbog kojih je završio u zatvoru je pokušaj otmice maloljetnice na širem riječkom području. Naime, on je nju presreo na cesti, uhvatio za glavu i prijetio da će je porezati nožem. Nakon toga ju je ugurao u svoj automobil i vezao je lisicama za volan, pri čemu je skrivio i dvije prometne nesreće. 

Maloljetnica se nakon drugog sudara uspjela osloboditi i pobjeći, a policija je napadača uskoro uhitila. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
23:04 07.03.2020.

zašto jednostavno za takve i slične ne odradite najbolje za društvo, ubijen prilikom pružanja otpora ili nastradao nesretnim slučajem u zatvoru ili pogodio ga meteor prilikom šetnje u dvorištu kaznionice, nešto smislite društvo će vam biti zahvalno i ja isto

MO
modovisisajteMaraschino
11:11 08.03.2020.

što ne dadete sliku tog silovatelja???? ime i prezime? naravno da siluje kad ga sudovi puštaju a vi novinari štitite identitet.

Avatar MichelleOV82
MichelleOV82
10:53 08.03.2020.

Lisa, 20. bxes.xyz/d962097

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije