Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNA PERSONA
Povratak na članak

Osuđen župnik s Dugog otoka: Kao policijski kapelan je vozaču prijetio privođenjem

Vlahović je u posljednje vrijeme bio u fokusu javnosti jer su se mještani u njegovoj župi na Dugom otoku žalili na njegovo ponašanje. Iako su mise na otoku zbog koronavirusa zabranjene, on ih je i dalje održavao, što je zgrozilo mnoge.

Komentari 3

VI
vidum
15:35 03.12.2020.

Imam osjećaj da je član stranke. Neću reći koje.

VL
CH
chanchir
16:43 03.12.2020.

I prosvjednu notu Vatikanu jer su ovi njihovi Vatikanci zastranili u grih,krađu i blud....a mi ih plaćamo.....

VL
DU
Deleted user
17:27 03.12.2020.

Ima svega u crkvi, ali ima i onih kojima je važno i zdravlje i mir zajednice. Župnik iz mog mjesta je napisao i svima dao na znanje pa citiram: "Molio bih vas također, da ne nasjedate i da se ne priklanjate onim vjernicima, a nažalost i nekim predstavnicima Crkve, koji se ne pridržavaju mjera i tvrde da im se u crkvi ništa neće dogoditi, da ih Bog štiti od svega. Treba razlikovati pouzdanje u Boga i iskušavanje Boga. "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.