Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga veterana 4. gardijske brigade:

'Oštro osuđujemo ponašanje predsjednika Hvidre Josipa Đakića'

Josip Đakić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.10.2019.
u 13:54

Pozvali su Pauke na izlazak iz svih tijela Hvidre i traže raspuštanje saborskog Odbora za veterane

Udruga veterana 4. gardijske brigade uputila je poziva svim svojim članovima da zbog "nekorektnog, nezakonitog i sluganskog" ponašanja Josipa Đakića izađu iz svih tijela Hvidre, a od predsjednika Hrvatskog sabora traže da raspusti Odbor za ratne veterane na čijem je čelu Josip Đakić.

- Oštro osuđujemo ponašanje predsjednika Hvidre RH Josipa Đakića kao i cjelokupno vodstvo te udruge. Također, zbog nepoštivanja sudskih odluka, a koje idu u prilog nezaposlenim hrvatskim braniteljima od predsjednika Hrvatskog sabora tražimo da raspusti saborski Odbor za ratne veterane. Prateći rad i zalaganje predsjednika tog odbora Josipa Đakića, on pogoduje stranačkim iskaznicama, a protiv hrvatskih branitelja – poručili su veterani Pauka.

Napominju kako je Udruga veterana 4. gardijske brigade oduvijek imala stav nemiješanja u odluke svojih suboraca koji se žele baviti politikom bez koju i kakvu politiku željeli zastupati. -Takve želje pojedinaca oduvijek smo podupirali ali samo ako su u korist pozitivnom promicanju Republike Hrvatske, Domovinskog rata i nas branitelja – poručuju veterani 4. gardijske.

Video: Braniteljske udruge o izjavama Milorada Pupovca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije