Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstvo

Ostojić: Ukupan dug u zdravstvu veći je od pet milijardi kuna

Rajko Ostojić (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/3
Autor
Sonja Hoffman
30.12.2011.
u 12:21

Ostojić kaže da će 22 milijarde kuna, koliko se nada da će u proračunu dobiti za zdravstvo, biti dovoljno za funkcioniranje sustava

Ministar zdravlja Rajko Ostojić posjetio je Kliniku za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBC-a "Sestre milosrdnice" gdje je uručio 30 pužnica, od kojih je 20 za djecu, a 10 za odrasle.

Tom je prigodom ministar Ostojić istaknuo da prvi rezultati istraživanja njegovih ekonomskih stručnjaka govore da je ukupan dug u zdravstvu veći od pet milijardi kuna, no kako i dalje stoji iza svoje tvrdnje da će 22 milijarde, koliko se nada da će u proračunu dobiti za zdravstvo, biti dovoljno za funkcioniranje sustava. Ponovio je i da će za 180 dana sve liste čekanja biti smanjene u medicinski prihvatljive granice.

Ključne riječi

Komentara 34

KR
kristov
12:43 30.12.2011.

Ostojiću reži ga, ma šta reži OTPIŠI! Od danas nitko, nikome, ništa.

TO
tomokaro
12:49 30.12.2011.

Mislim da bi ravnatelji iz ZG trebali ići na dvodnevni seminar u Ortopedsku kliniku u Lovranu da im Prof.Šestan pokaže kako se uspješno radi a da budu zadovoljni pacijenti a vjerujem i osoblje. Naime ja sam iz Zagreba išao operirati koljeno u Lovran jer tu prvo čekate na najobičniji pregled mjesec do dva a onda na operaciju godinu do dvije.ULovranu sam i pregled i operaciju proveo za dva mjeseca. Osoblje bolnice profesionalno stručno i korektno. Svaka čast !

KR
kristov
12:46 30.12.2011.

Ostojiću ODLAZI. Prije tri dana rekao si dug je 2,1 mlrd. kuna, a evo u tri dana ti učini još gotovo 3 mlrd. kuna. Do kraja mandata biti će valjda u bilijunima ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije