Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed branitelja

Ranko Ostojić: Gušenje policajaca i udaranje, neće proći bez sankcija!

klemm
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
02.06.2015.
u 11:53

Na pitanje do kada će tolerirati šator u Savskoj rekao je kako tu nema toleriranja

- Žalosno da je osoba koja bi trebala nadzirati, sposobna u tolikoj mjeri toliko laži iznijeti kako je svjedočio prekomjernoj uporabi sile, da je policija nekog tukla – rekao je Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova u Splitu gdje je novinarima komentirao izjavu Zorana Grgića, predsjednika Vijeća za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija, koji je najavio kako će protiv Ostojića, premijera Zorana Milanovića i ministra branitelja Predraga Matića podnijeti kaznenu prijavu bog prekomjerne uporabe sile, sramoćenja Republike Hrvatske te pokušaja upada policije u crkvu.

-Jedino što ja mogu sigurno potvrditi jest da gušenje policajaca i udaranje neće proći bez sankcija – poručio je Ostojić.

Na pitanje do kada će tolerirati šator u Savskoj rekao je kako tu nema toleriranja.

- Javni prosvjed u Hrvatskoj je dopušten na svakoj javnoj površini, a ako se ne ga ne prijavite, onda za to dobijete prekršajnu prijavu – rekao je Ostojić koji je u Split došao na otvaranje Regionalnog seminara o borbi protiv međunarodnog krijumčarenja droga u jugoistočnoj Europi.

>> Rovovska bitka bez pobjednika, ali show je ipak ukrao premijer

>> Tko je sve sudjelovao na sastanku branitelja i premijera

>> Milanović: Nadam se da vjerujete da ćemo vam pomoći – evo ruka

Komentara 151

MS
mare_split
12:09 02.06.2015.

Čermu si ih 'ubacivao' u Božji hram, ... se...njo, osim da provociraš i izazivaš nered!? Jadniče!

FL
flok
12:12 02.06.2015.

dakle, ovaj policajac je u prostoru crkve, on sam čini kazneno djelo, uskraćivanje vode bolesnim ljudima je isto kazneno djelo. ako se to ne sankcionira nego samo branitelji, sudstvo je selektivno, a selektivna pravda je diktatura a ne demokracija

FR
Franciskoo
12:23 02.06.2015.

Pogledajte malo bolje fotku i gdje je ruka od policajca, policajac guši branitelja i još je ušao u crkvu izazivati nerede, ni milicija u jugi nije upadala u crkve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije