Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporabio ovlasti

Oštetio državni proračun za oko 800 tisuća kuna

novac
Davor Puklavec/PIXSELL
01.09.2012.
u 14:25

Tijekom 2009. godine Ivan C. smanjio je poreznu osnovicu "Anima prometa" za iznos veći od 900 tisuća kuna odnosno za manjak koji je stvorio u tom trgovačkom društvu.

Službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim Ivanom C. kojeg sumnjiče da je kao vlasnik i odgovora osoba trgovačkog društva \"Anima promet\" oštetio državni proračun za oko 800 tisuća kuna.

Tijekom 2009. godine Ivan C. smanjio je poreznu osnovicu \"Anima prometa\" za iznos veći od 900 tisuća kuna odnosno za manjak koji je stvorio u tom trgovačkom društvu.

Uzimao je različitu robu za osobne potrebe koju u poslovnim knjigama nije evidentirao. Zlouporabljujući ovlasti u gospodarskom poslovanju, oštetio je državni proračun za oko 800 tisuća kuna.

Protiv 62-godišnjeg Ivana C. policija će podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Komentara 2

AN
ančica
15:47 01.09.2012.

ni to nišššššš, sitnica

RO
rotten
19:50 01.09.2012.

Eto o tome je sva ironija Hrvatske... Malima se skida glava a velikima se skida šešir... Ne opravdavam ovoga za 800tis.kuna ali pogledajte još jednom popis dužnika koje je por.uprava godinama štitila i sad gaće tresu a još ni ono nisu krenuli rješavati... Šta je sa starim dužnicima???? Oprošteno??? ROFL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije