Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oštećeni cjepivima'

Pernarove grupe protiv cijepljenja u kratkom roku skupile tisuće članova

Ivan Pernar
Foto: Facebook
1/2
20.08.2019.
u 17:04

Novopečeni otac malog Noe je također napravio Facebook stranicu za svoga sina, gdje će, kaže, podijeliti vlastite "dogodovštine s odbijanjem cijepljenja".

Saborski zastupnik Ivan Pernar je otvorio grupu na Facebooku "Oštećeni cjepivima"  te se je u svega tri dana njezina postojanja učlanilo skoro 4000 tisuće korisnika. Danas je prije par sati otvorio novu stranicu "Mali Noa koji nikad nije cijepljen" koja je za sada okupila gotovo 1800 pratitelja.

Jedan od ciljeva pokretanja grupe "Oštećeni cjepivima", navodi, je potaknuti one koji su imali negativna iskustva s cjepivima da podijele to s javnošću.

"Dragi prijatelji, uspio sam zakotrljati lavinu, u grupi za žrtve cjepiva u samo tri sata se skupilo već 800 članova, ljudi jedan za drugima iznose svoja iskustva sa cjepivima. Ne morate vjerovati meni, samo pročitajte što roditelji i oboljeli od cjepiva govore imenom i prezimenom, svjedočanstvo za svjedočanstvom. To mi je bio cilj otpočetka, razbiti zid šutnje i potaknuti žrtve da progovore, moj cilj je danas ispunjen. Cilj mi je uskoro s tim roditeljima raditi video materijale i dizati ih na fb da svi vide da je sustav izgrađen na lažima, da cjepiva nisu sigurna i da su nuspojave sve samo ne rijetke i zanemarive", stoji u opisu njegove Facebook objave.

Novopečeni otac malog Noe je također napravio Facebook stranicu za svoga sina, gdje će, kaže, podijeliti vlastite "dogodovštine s odbijanjem cijepljenja".

"Noa je dobio FB stranicu, sve dogodovštine s odbijanjem cijepljenja, (ne)upisom u vrtić, prekršajnim sudom, preboljene bolesti i zanimljive detalje iz njegovog razvoja ću objavljivati na stranici", stoji u objavi Facebook stranice.

Foto: Facebook/RTL

 

Komentara 16

DU
Deleted user
21:27 20.08.2019.

Nadam se da njegovo dijete neće oboljeti od neke teške bolesti. Ipak, šanse za to su neusporedivo veće nego kod cijepljene djece. Jadno dijete.

PA
Pajkoslava2
23:15 20.08.2019.

Gospodine Pernaru, Vama treba dati motiku u ruke i raditi malo fizikalije. Tada ne biste imali vremena za ovakve gluposti.

FO
fobos
17:49 20.08.2019.

U sljedećih par dana skupiti će ih se još toliko i to je to. Biti će to jedna mala zanemariva grupa istomišljenika na kojoj će jedino Pernar profitirati. Iako nije za zanemariti da je necijepljenje postao rastući trednd, ali je samo trend. Nisam ni ja za cijepljenje svake godine protiv neke nove gripe, ali standardna cijepiva se moraju primiti. Ako se netko hoće cijepiti protiv bolesti koju prenose krpelji neka se cijepi ako hoće, njegov izbor. Ali bolesti koje mogu izazvati epidemiju to je nešto drugo. Ma samo da se Velike Boginje ponovno vrate pa ćemo vidjeti tko se neće cijepiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije