Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Ostavljena na smetištu, Eta je danima čekala da je netko spasi

Eta
Foto: Privatni album
1/4
16.03.2017.
u 20:38

Bila je gladna, da bi preživjela jela je sve što je mogla pronaći u smeću, plastiku, vrećice, špage. Kad je pronađena, bila je već na izmaku snaga

Eta je srednjeazijska ovčarka. Iako velika rastom, bila je nevidljiva svima koji su samo prolazili pored nje.

Ostavljena je na smetištu, nitko ne zna koliko je dana i noći provela u otpadu. Bez igre s drugim psima, bez maženja s čovjekom, bez hrane. Bila je toliko gladna da je jela sve što je mogla pronaći u smeću - plastiku, vrećice, špage. Tijelo joj je bilo na izmaku snaga, u očima nije bilo života kad ju je pronašao mladić koji nije nimalo dvojio. Upravo on spasio je Eti život, jer vrlo brzo završila je na operaciji. Iz njezina želuca i crijeva izvađeno je više od tri kilograma smeća. Oporavila se od svega, u privremenom smještaju naučila je i kućni red, no ne slaže se baš sa svim psima.

Eta je cijepljena, čipirana i sterilizirana, ima oko godinu dana. Uskoro ostaje bez smještaja pa hitno traži novi, a svi koji se brinu o njoj najviše bi voljeli da Eta pronađe stalni dom. Ostale informacije možete dobiti na 091/31-85-690.

Komentara 3

Avatar istina007
istina007
00:55 17.03.2017.

Da bi živela u hrvatsku usvojika bi ga. Evo ja imam rasne kerove u Vojvodinu i mađarica sam, ali kad i am male mogla bi za svako najmanje 100 evra da dibijem, ali ih delim bezplatno uslov da ga neizbace vani a prethodno objadnim da su sad mali slatki, ali nemački ovčari vremenom naraste i treba ih hraniti a predhodno zamolim da mi vremenom obljave sliku na facebooku da ih vidim da su na dobrom mestu. Ker bde takav kaki ga vaspitamo , ja sam mačkom idem šetati vučjak na ulicu obožava i nedira ih nego pazi na mačku ostali da ne poveruju .A u mom kraju ima dosta lutalice a nahranim i njih jel nidu jadni krivi da završe na ulicu nego krvi si gazde koji ih izbacuju.

EB
EBERT
21:08 16.03.2017.

jadne jadne zivotinje.

FR
fredyooo
23:14 16.03.2017.

što ih ne jedemo, nebi lutali dalje od ražnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije