Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatka osveta

Ostavio zanosnu Ruskinju, nije ni slutio što je ona u stanju napraviti

Guy Gentile
Foto: Guy Gentile
1/3
17.10.2017.
u 14:21

Guy i Kristina u vezi su bili godinu i pol dana, no onda ju je on odlučio ostaviti i to dok je bio na ljetovanju na Bahamima

Bankar s Wall Streeta Guy Gentile (41) neugodno se iznenadio kada se s odmora na Bahamima vratio kući.

Njegov limeni ljubimac Mercedes MS400, koji je platio 100.000 dolara, umjesto u garaži, parkiran je bio u bazenu iza kuće.

Skupocjeni automobil nije se odlučio sam okupati, već ga je ondje gurnula bivša djevojka njegova vlasnika, 24-godišnja Ruskinja Kristina Kuchma.

Guy i Kristina u vezi su bili godinu i pol dana, no onda ju je odlučio ostaviti. Vezu je prekinuo dok je ljetovao na Bahamima, no njegova tada već bivša djevojka nije mu htjela ostati dužna.

Guy Gentile
1/3

–  Lažljivče! Rekao si da ćeš mi pomoći da pokrenem posao. To su bile tvoje riječi! E pa, investitore, imam iznenađenje za tebe u vrtu tvoje kuće, pa počni prvo razmišljati o toj investiciji – napisala mu je ona u poruci.

Guy se prvo uplašio da je i ona bila u automobilu pa je odahnuo kada je shvatio da nije.

– Ako žena nije luda, ne voli te. A očito sam je doveo do ludila, kad je automobil gurnula u bazen – rekao je 41-godišnjak kojemu očito nije toliko teško palo ono što mu je bivša djevojka učinila. 

Komentara 11

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:21 17.10.2017.

E fakat se osvetila. Sad bu osiguranje platilo novi auto, i vjerovatno tuzilo nju za izazivanje nesrece.

DU
Deleted user
14:40 17.10.2017.

Taj BANKAR mijenja aute kao ja čarape svaki dan. Još mu je uslugu napravila sada može kupiti drugi model.

KK
klara.kos.73
20:56 17.10.2017.

nije ona zanosna nego je bolesna. Nije bolest sve što boli. Svojim postupkom je dokazala da je čovjek imao pravo što ju je napucao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije