Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ostat će zapamćeno samo tko je bio protiv pomoći Ukrajincima, a tko za

storyeditor/2022-03-17/PXL_REU_160322_92525653.jpg
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.11.2022. u 07:45

Problem je očito što je tu pomoć predložio Andrej Plenković i njegov HDZ pa se reagira logikom da ako je to došlo od njih, mi moramo udariti po njima i ne zanima nas o čemu se doista radi. Ili je to ta logika ili ti momci apsolutno ništa ne razumiju. Jer njima nije ovdje, dakle, važan ni moral ni hrvatski, europski i civilizacijski interes, već samo kako će se obračunavati s političkim protivnikom. Pa kada je HDZ u pitanju, imaju milijun drugih tema za taj obračun. Isto je i s Plenkovićem, kojega možeš kritizirati zbog puno drugih stvari. Ovdje se očito radi o opsjednutosti

Ključne riječi

Komentara 118

DR
drogerasM
10:04 27.11.2022.

Moze jedan clanak tko je sve nama pomogao vojno, novcano i obavjestajno od 91. do 95. godine kronoloski poredano? Hvala

Avatar southman
southman
09:16 27.11.2022.

A kada je to od 1990. SDP bio na pravoj strani ??

DU
Deleted user
08:15 27.11.2022.

U Dalmaciji imate izraz za takve likove kao što je Milanović: "antiprotivan". Ukratko, nebitno o kome i čemu se radi, on uvijek spreman na konflikt, učeno se to naziva "clash" osobnost. Sjetimo se, nastradali su prvo žitelji Špičkovine, nastavnici povijesti. Kad dođe do sraza činjenica i Milanovićeve tvrdnje, to gore po činjenice. Imate u tražilicama slučaj da nije znao da je Crna Gora već u NATO, on pak zapovijeda hrv. oružanim snagama u slučaju rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije