Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENA U 'OBIČNOG' ČOVJEKA

Ostat će bez kraljevskog statusa: Japanska princeza drugi put odgodila vjenčanje

Princess Mako of Akishino visit to Edinburgh University
Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
1/2
18.11.2020.
u 15:56

Ona je u službenoj izjavi rekla kako je 'brak za njih nužan'.

Japanska princeza Mako ponovno je odgodila vjenčanje nakon što je najavila da će se dobrovoljno odreći kraljevskog statusa kako bi se udala za 'običnog' dečka.

Mako je Keija Komura upoznala na sveučilištu, a već su jednom 2017. godine odgodili vjenčanje. Mako je studirala u Edinburghu, Dublinu i Leicesteru.

Princeza je rekla kako su ona i dečko 'nezamjenjivi jedno drugome' te da nemaju konkretne planove kada će se vjenčati te da je u ovom trenutku teško reći bilo što o budućnosti.

Ona je u službenoj izjavi rekla kako je 'brak za njih nužan'.

- Nezamjenjivi smo jedno za drugo i možemo se osloniti jedno na drugo i u sretnim i u nesretnim vremenima. Teško je reći bilo što konkretno u vezi s našim budućim planovima u ovom trenutku - stoji u izjavi, prenosi Daily Mail.

Japanski carski zakon zahtijeva da princeza napusti kraljevsku obitelj nakon što se uda za običnog čovjeka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije