Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Ostao sam bez poticaja za OPG. Tužiti ću državu jer me pokrala

04.04.2018.
u 00:07

Nitko ne može u FADN-u sudjelovati ako nije pozvan, što ostavlja prostor za manipulacije i pogodovanje, kaže Ivan Beneta

Zbog čudnih kriterija i tumačenja natječaja Programa ruralnog razvoja, mjere 4.1.1 – za podizanje trajnih nasada, umirovljeni brigadni general Ivan Beneta, prvi hrvatski general koji je radio u NATO-ovu stožeru, protiv države podiže ustavnu tužbu. Spreman je, kada bude objavljena konačna lista, svoju žalbu uputiti i OLAF-u – agenciji koja se bavi borbom protiv prijevara u trošenju novca EU. Razlog je za to, tvrdi, nepravedan gubitak bodova za investiciju u podizanje maslinika i nasada badema na 29 hektara u okolici Skradina.     

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- HDZ želi uvesti referendum po uzoru na državni

- Pitomača će biti 'središte svijeta' za čajeve

- Ivan Čermak: Crodux nije kriv

- Alvarez nije imao vremena provesti svoj poslovni plan

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
00:41 04.04.2018.

u normalnoj drzavi sa normalnim narodom..ovaj vodoinstalater..bi radia u mac donalda..i u svom malom stanu..drza u ladici od kredenca..komad a4 od papira..na kom bi stalo.. bia u ratu..i prodava..naftu neprijatelju..mrs..jedna i druga balkanska stoko..robovi..i sklavi..primitivni.

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
16:56 04.04.2018.

E sad ko bi koga treba Tužit i ko koga muze, mogla bi se knjiga napisat, ali nikad dosta znaci penzija predavanja, nadzorni , poticaji , a mi koji nismo generali nek crknemo.

DI
Diosiario
10:38 04.04.2018.

Je li država tebe pokrala ili ti državu? Prije će biti da je ovo drugo. Ovo vam se draga djeco inače zove inverzija, potpuno izvrtanje istine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije