Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANIMA DVOR

Ostali su izolirani, a 130 pasa više nema što jesti

Foto: Anima Dvor
01.04.2020.
u 17:47

Za preživljavanje im je neophodno osigurati što veću pošiljku hrane čim prije, a Dumovec će im uputiti sve što prikupe u idućih nekoliko dana. Ako možete donirati pseću hranu, javite nam se na adresu elektronske pošte prijave@dumovec.hr u vezi dogovora oko njezina preuzimanja.

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu zbog teških okolnosti u kojima se nalazi Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor prikuplja hranu za njihovih 130 pasa i osam štenaca. 

Zbog pandemije novog koronavirusa prekinute su mnogobrojne veze donatora i volontera s udrugom koja se nalazi u Dvoru na Uni te su osnvičaica Ivana Begović i svi psi ostali izolirani.

1/18

Psima sada prijeti glad. Za preživljavanje im je neophodno osigurati što veću pošiljku hrane čim prije, a Dumovec će im uputiti sve što prikupe u idućih nekoliko dana. Ako možete donirati pseću hranu, javite se na adresu elektronske pošte prijave@dumovec.hr u vezi dogovora oko njezina preuzimanja. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar arhaika
arhaika
14:49 03.04.2020.

Može li se donirati novac i na koji broj?

TR
Trigger
13:35 02.04.2020.

Beskucnik treba tebe donirati kinezima.

BE
Beskucnik
00:26 02.04.2020.

Zar treba respirator prodat da se kupi hrana za pse , ili crijep za neciji krov , ljudi umiru i postali su beskucnici ,uostalom donirajte kinezima pse ,da su imali dovoljno pasa ne bi jeli sismise i druge zivotinje ,, ni ja ne jedem pilice kad ima janjetine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije