Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sankcije
Povratak na članak

Ostaju li osuđeni časnici i bez generalske mirovine?

Josipović kaže da on ne odlučuje o mirovinama, a u vojnim krugovima navode da su one strogo vezane uz čin.

Komentari 126

IS
istima
21:46 25.08.2010.

Hm..... sad se pitam dal\' čovjek prima mirovinu zbog onoga što je sad ili zbog onoga što je bio dok je aktivno radio..... i onoga što je radio. Bravo Josipoviću! Oduzmi ordenje,činove i mirovine svimm rušiteljima jugoslavije i podijeli ih generalima Rašeti, Mamuli, Ađžiću.....Kadijeviću...... Ne zaboravi ni Mladića....

VL
MI
misho32
21:48 25.08.2010.

čovjek koji nije aktivno sudjelovao u domovinskom ratu, jer je navijao za suprotnu stranu, uzima si sada pravo da oduzima odlikovanja i činove našim herojima, koji su ta odlikovanja i činove zaslužili u domovinskom ratu . To je daljnja degradacijaja domovinskog rata koja se provodi od 2000-te.

VL
PG
praseca gripa
21:54 25.08.2010.

Luda kuca! Nije ovaj covjek bez razloga dosao na mjesto predsjednika drzave. Na narodu je da sad razmisli o onome o cemu nije razmisljao prije izbora,ali sad je za mnoge stvari prekasno. Najvise su grijesili oni sto su sjedili kod kuce kad su imali priliku birat!

VL
OB
-obrisani-
23:06 25.08.2010.

ajte se balkanski primitivci ljepo ispišajte pa se onda stišajte. najveće crnilo u vašim oćima baca činjenica da je ovaj čovjek pismen i kulturan. za razliku od vas, rodjaka.

VL
OB
-obrisani-
07:01 26.08.2010.

Nemojte tako..To su največe hrvatine..Uz domoljublje oni su se uspjeli i zbrinuti ili poneke ovako divlje sa strane na hrvatski način ukokati..Takve treba štovati i mladima kao uzore predstaviti..Prave hrvatine, svoji na svome, zbrinuti uz zastavu i Thompsonovu pjesmu..

VL
11
110usorska
08:34 26.08.2010.

Nitko nema sta mi HRVATI imamo,pa slijedi :Glavas,Norac,Condic,Korade,Zagorec,Cermak,Gotovina,Markac, Rojs,Susak,Boban,Andabaka, Kordic hihihihii....uglavnom sve bivsi soferi,giometri,legije i bejegije,kriminalci....a neke nase domoljubne rvatine ih nazivaju herojima.Uzas!!!!

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
09:06 26.08.2010.

Oprostite, zaboravio sam na Hercegovce i ostale generale koji su nas \"opljačkali\" a sada, nakon 2000-te, živimo u \"otvorenoj tržišnoj bajci\" .....:)

VL
OB
-obrisani-
09:06 26.08.2010.

duvno Dal su te to casne ucile ovako slikovito se izrazavati? Vrlo lijepo. Uvijek su mi dragi oni koji svoju vjeru zive iz sata u sat, ne? Gdje ides u crkvu da ju preporucim i drugima...siroki brijeg... Veliki vjernici...veliki...

VL
OB
-obrisani-
09:07 26.08.2010.

Pa trebalo bi te načastne rabote gledati kroz domoljubno hendikepirane oči pa bi na kraju onaj osuđeni mogel postati ne samo zbrinut nego čak zbrinuti hrvatski vitez..Hrvati i Bog, samo da se nađe i poštenje..

VL
11
110usorska
09:42 26.08.2010.

Duvno-guvno,e dosta sam puta iz Dragalovaca dosao na Plehan,Zabljak.... i to kao momak 70-ih godina,moj djed je bio domobran 41 na Odzaku...ako u Dragalovcima duvno (balijo)nađes jednog Muslimana ili Srbina,skidam kapu,a kod vas u Duvnu -guvnu ima ih koliko hoces.Pa,opet nama iz Usorskih krajeva nisu smetali Muslimani kao vama...sjedi balavac jedan !

VL
DD
ddh
09:43 26.08.2010.

\"Predsjednikovu odluku jučer su hvalili i analitičar Žarko Puhovski, ali i desno orijentirani bivši odvjetnik Mirka Norca Željko Olujić\"!!! Bravo. Imate ju li jos kojeg izdajicu koji ce hvaliti agnostika za njegovu trenutacno retoricku, a u buducnosti i vrlo vjerojatnoo krvnu osvetu nad onima, koji su stvararli i stvorili neovisnu Hrvatsku. Mogli biste k jednom Puhovskom, koji od napada na Vukovar 1991 do danas nije prestao blatiti i Hrvatsku i hrvatske branitelje, koji je cijelo vrijeme zagovarao i danas zagovara Jugoslaviju, pridodati i misljenja recimo jednog Save Strbca, Jeremica ili mozda i Seselja. To bi bilo pravo drustvo \"kompetentnih\" komentatora svega sto je hrvatsko. Taj agnostik, kojeg su zavedeni, pokvareni i priglupi Hrvati izabrali za predsjednika (Manjina, ali jos uvijek dovoljna, da se radi slabog odaziva na izbore, ti izbori smatraju legitimnim!), se od dana do dana sve vise eksponira u neprijatelja svega sto je hrvatsko. O cemu trabunja taj sin jednog zlocinca. Dok su drugi ratovali za domovinu i nosili glave u torbi, on se je skrivao i navijao za pobjedu cetnika. I sad bi on jednom Norcu oduzimao penziju. Jednom Norcu, kome je sudjeno i koji je osudjen na osnovu svjedocenja raznih od Save Strbca i Mesica organiziranih svjedoka. Jednom Norcu koji je svoj zivot kao mladi covjek stavio na raspolagaje domovini i ciji je doprinos slobodi domovine, a i tome da razni elementi poput Puhovskog smiju danas raditi sto rade, neizmjeriv. Druga strana je povelja o ljudskim pravima UNO-a. Po toj povelji se nikome nemoze nesto oduzimati sto jr dobrim djelima zaradio ako je nepravio nesto necasno. Dobra djela se honoriraju, a losa djela se kaznjavaju. Jednog preracunavanja nema, niti po toj povelji smije biti. I to bi taj agnostik trebao znati. Ili je rijec \"pravda\" za njega isto toliko vrijedna kao i za njegovog oca kod ubijanja neosudjenih Hrvata poslije rata i nepravedno osudjenih na Golom Otoku? Osim toga jos jedna poruka agnostiku s Pantovcaka i raznim Puhovskima. Ako ne prestanu i to uskoro, sa hajkom na branitelje i hrvatske nacionalne osjecaje, bit ce razbijenih nosova. Ta protuhrvatska banda si nek ne zamislja, da je njihova rabota nevidljiva ili da se ne registrira ili da ce agnostik kao i njegov otac nekaznjeno progoniti Hrvate zato sto mu ne pasu njihova politicka, ljudska i moralna uvjerenja, ili mu ne pase, da Hrvati vole svoju domovinu.

VL
OB
-obrisani-
10:29 26.08.2010.

Admine Molim obrisite tekst od 14words napisano u 10:22 Apsolutno mu nije mjesto na portalu. HVALA.

VL
DU
duvno
10:50 26.08.2010.

110usorska -al ga ovaj penzioner lupeta li ga lupeta...pameti-razboritosti-mudrosti pojavi se kod ovoga crvenog komunjare....lupeta li lupeta

VL
ML
mladazemlja
11:24 26.08.2010.

DR Franjo Tuđman prvi je hrvatski predsjednik koji ti je nakon stoljeća ropstva dao tu tvoju putovnicu i domovnicu o kojoj toliko laprdaš,nepoštivanbje istoga znači nepoštivanje hrvatske države. Dječačiču sa iblerovog.,

VL
OB
-obrisani-
19:45 26.08.2010.

ribnik I to je tvoj odgovor na pitanje zasto nismo snimili film o Vukovaru??? Ili ne mozes podnijeti istinu?! Da bi film o Vukovaru morao progovoriti i o Zagrebu? I o Tudjmanu???

VL
OB
-obrisani-
16:26 26.08.2010.

Ostaju li lopovi iz privrede bez mirovina ukoliko im se dolaže zlouporaba ovlasi i prijevara? Ostaju li saborski zastupnici bez mirovina ukoliko se dokaže da je sudjelovao u nekoj pljački iz privatizacije? Ima li neki primjer da je bez stečenih prava ostao neki predsjednik recimo zbog izdaje vrijednosti svoje domovine....?

VL
KR
krilnik2
21:04 25.08.2010.

Pa gube samo mirovine; Moskov, Herencic i drugovi izgubili su i vise!

VL
OB
-obrisani-
20:38 25.08.2010.

Dovoljno je samo pogledati koga je joca-licemjer unaprijedio ove godine , najvjerojatnije na prijedlog neobrazovanog Lucića i njegove klike , najvjwerojatnije je kriterij bio tko se više razbacivao sa državnim novcem. Što se tiče generala iz rata, neki od njihjih nisu zaslužili čin , ali su mnogi u svakom slučaju bili stručniji od većine generala danas u HV-u.

VL
EL
elfenomeno77
20:51 25.08.2010.

ivo josipovic na mjestu predsjednika je sramota za svakog pravog hrvata!!

VL
MU
muthafka
12:34 26.08.2010.

revolucija guta svoje sinove!!

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.