Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KB Dubrava

Ostaje li Korolija, znat će se do kraja tjedna

dragan korolija marinić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.12.2013.
u 17:00

– Odluku neću donijeti prije nego što sanacijsko vijeće donese odluku o žalbi dvoje smijenjenih liječnika – rekao je ministar Ranko Ostojić.

Do kraja tjedna znat će se odluka sanacijskog vijeća o žalbi dvoje smijenjenih predstojnika klinika u KB-a Dubrava, Leonarda Patrlja i Jadranke Morović Vergles. Patrlj je ostanak uvjetovao odlaskom sanacijskog upravitelja Dragana Korolije kojem se pozicija trese i zbog neregularnog izbora na mjesto ravnatelja bolnice, o čemu se vodio spor koji je Županijski sud vratio na početak.

– Odluku neću donijeti prije nego što sanacijsko vijeće donese odluku o žalbi dvoje smijenjenih liječnika – rekao je ministar Ranko Ostojić.

>> Bitka za vlast i utjecaj u Kliničkoj bolnici Dubrava

Komentara 1

DO
doktor1
18:52 03.12.2013.

Korolija kao liječnik u KBC Zagreb je pola radnog vremena provodio na partijskim sastancima. Uvijek prije izbora ja nagovarao mlađe liječnike da nikako ne smiju glasovati za HDZ. Tipični partijski poslušnik koji nema veze s medicinom. Takvi tipovi samo u HRV mogu raditi kao "liječnici".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije