Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nesreća

Osobni automobil sletio s ceste, jedna osoba poginula

Automobil sletio s ceste kod Zaprešića, jedna osoba poginula
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/18
08.12.2018.
u 14:11

Uzrok tragedije trebao bi biti poznat nakon očevida

Na državnoj cesti DC-225 između čvorova Zaprešić i Jarek došlo je do prometne nesreće u kojoj je život izgubila jedna osoba

Nesreća se dogodila u 9.20 sati kada je osobni automobil sletio s ceste. 

Uzrok tragedije trebao bi biti poznat nakon očevida kojeg obavlja zamjenik državnog odvjetnika iz Velike Gorice, javili su iz policije. 

Automobil sletio s ceste kod Zaprešića, jedna osoba poginula
1/18

Komentara 1

DU
Deleted user
18:00 08.12.2018.

Iz dana u dan biljezimo poginule u prometu!Pa ovo vise nije normalno i zahtijeva jednu opcu mobilizaciju.Prilika da se i Sabor i Vlada konzesualno ukljuce u iznalazenja rjesenja koja bi zastitile zivote.Zar bi trebali vjerovati da ce se iskljucivo kaznama stanje bitno popraviti?To je samo jedna od mjera koja se cesto i nazalost koristi za punjenje budzeta.Uz kazne potrebno je sagledati i uzroke pocev od sudionika u prometu,ali i vozila i stanje prometnica,signalizacije,crnih tocaka,...Kao gradjani voljeli bi vidjeti jednu cjelovitu prometnu i sigurnosnu strategiju.Ovakovo stanje nije odrzivo.Ministri policije,prometa i financija trebali bi se ocitovati o strategijama prevencije,penalizacije,ali i razvoja infrastrukture i sigurnijeg i povoljnije nabavljivog sigurnijeg voznog parka. Pokoj dusi stradalima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije