Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMA izdala preporuku:
Povratak na članak

'Osobe koje su imale sindrom kapilarnog curenja ne smiju primiti AstraZenecu'

PRAC je također zaključio da sindrom kapilarnog curenja treba biti uključen u informacije o lijeku kao nova nuspojava ovog cjepiva, zajedno s upozorenjem kako bi se skrenula pozornost zdravstvenih radnika i pacijenata na ovaj rizik

Komentari 1

Avatar Navrdeda
Navrdeda
13:27 12.06.2021.

CDC će sazvati hitni sastanak o rijetkim srčanim bolestima povezanim sa Kovid vakcinama Američki zdravstveni službenici uskoro će održati hitnu sjednicu na kojoj će razgovarati o neobičnom, ali opasnom srčanom stanju koje se javlja kod primatelja cjepiva protiv koronavirusa, nakonon utvrđivanja većih stopa bolesti od očekivanih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.