Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vukovarsko-srijemskoj županiji

Osnovana još jedna podružnica Domovinskog pokreta, za predsjednika izabran Stipo Mlinarić

Vukovar: Osnivačka skupština podružnice Domovinskog pokreta Vukovarsko-srijemske županije
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
20.12.2020.
u 11:57

- Jedna smo od tri političke stranke u Hrvatskoj koja je pokrila teren na ovaj način. To je velika naša prednost, ali i obaveza. Cilj nam je još bolje se organizirati i širiti dalje, istakao je Škoro.

Saborski zastupnik Stipo Mlinarić izabran je za predsjednik podružnice Vukovarsko – srijemske županije Domovinskog pokreta (DP) koja je i posljednja županijska podružnica ove stranke koja je osnovana.

- Izuzetna mi je čast biti predsjednik stranačke podružnice Vukovarsko – srijemske županije. U svome rodnom gradu borio sam se 1991. godine, a boriti ću se i u svibnju 2021. godine na lokalnim izborima, rekao je Mlinarić koji je bio i jedini kandidat za predsjednika.

Osnivanu stranačke podružnice Vukovarsko – srijemske županije nazočio je i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro koji je rekao kako je to 21. županijska podružnica koju je osnovao DP te da je ona osnovana u županiji gdje su ostvareni i najbolji rezultati stranke na prošlim parlamentarnim izborima.  

- Upravo stoga od ove podružnice očekujemo jako puno. U 9 mjeseci mi smo organizirali stranku i osvojili 16 saborskih mandata. U proteklih 90 dana osnovali smo 150 temeljnih ogranaka stranke i 21 županijsku podružnicu. U našem sustavu trenutno je oko 8.500 ljudi, rekao je Škoro.

Govoreći o daljim planovima kazao je i kako je pred Domovinskim pokretom puno posla te da uskoro kreću s osnivanjem temeljnih odbora koji bi trebali prepoznavati lokalne i nacionalne probleme i onda se s njima očitovati prema središnjici i svojim saborskim zastupnicima.  

- Jedna smo od tri političke stranke u Hrvatskoj koja je pokrila teren na ovaj način. To je velika naša prednost, ali i obaveza. Cilj nam je još bolje se organizirati i širiti dalje, istakao je Škoro.

Komentara 15

Avatar Pigy
Pigy
14:44 20.12.2020.

Taj talibanski ološ iz anti-domovinskog pokreta, odnosno pokreta za vracanje Hrvatske u crno se jednostavno ne treba zvati u bilo kakve emisije, osim onih specijaliziranih za psihicke poremecaje.

Avatar Pigy
Pigy
14:45 20.12.2020.

Voda Dezertersko-Profiterskog pokreta iz Srbobrana prodaje muda pod bubrege.Cekam dan kada ce netko postaviti pitanje kako se on uspio tako obogatiti dok mnogi koji nisu dezertirali nemaju za kruh........... Ne nudi ništa novo. Laže o sebi i svojima. Nije sudjelovaoo u obrani Hrvatske. Žena mu je bila ce,tnik. Što treba više da ga se razotkrije do kraja? Od drugorazrednog zabavljaca u svim sustavima postao je lažljivac opasnih namjera...

JA
jadnatikoza
12:25 20.12.2020.

Kako li je samo Škoro jurišao na tenkove te 91' godine kad je bilo najteže. Sa blago američkim naglaskom reče on: 'Za mnom' te se naglo probudi na nekoj njivi u Teksasu i pomisli: 'God bless America, ko vas hebe'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije