Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI SE OKUPLJAJU

Osnovana grupa podrške Jerryju: 'Buraz, smjestit ću te ja kod sebe'

Ilustracija
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
28.10.2019.
u 13:17

– Možda bismo pomogli Jerryju ako bismo tražiteljima davali lažne informacije o njegovoj poziciji – predložio je jedan korisnik

Neuhvatljivi bik Jerry za kojim se intenzivno traga već tri dana postao je prava atrakcija, a svojom avanturom koja polako nalikuje na scenarij neke dobre komedije osvojio je srca brojnih građana koji su čak osnovali grupu podrške.

Nakon što je u petak dao petama vjetra iz klaonice u Kaštelama gdje je očigledno nanjušio što mu se sprema, mrcina od 650 kilograma pojavila se u Rudinama gdje je dobrano preplašio gospođu u čije je dvorište svratio. U subotu navečer policija ga je pronašla u naselju Sadine, ali se Jerry nije predao i opet im je pobjegao. 

I dok većinu građana sve to dobro zabavlja, dijelu građana toliko je prirastao srcu da su se počeli međusobno povezivati kako bi smislili plan kako spasiti Jerryja od "progonitelja". 

U Facebook grupi Podrška za bika Jerryja, koja okuplja stotinjak članova, tako su se pojavili zanimljivi prijedlozi.

"Možda bismo pomogli Jerryju kada bismo tražiteljima davali lažne informacije o njegovoj poziciji", predložio je jedan korisnik. Ubrzo su se tako u grupi počeli javljati korisnici s informacijama da je Jerry viđen na Bregani, Bajakovu, u Parizu, Skoplju...

"Bolje da policija lovi pojedine kriminalce i saborske zastupnike nego našeg Jerryja", smatra jedan od članova.

"Jerry, sretno, uz tebe sam želim ti svu sreću svijeta, ak' treba buraz ja ću ti pomoći da se zaštitiš, ja ću te kod sebe kući smjestiti", napisao je drugi.

Podsjetimo, ranije je već vlasnik klaonice medijima kazao kako ga stalno zovu građani koji ga mole da ne ubije Jerryja zbog čega je odlučio, ako ga policija i lovci i pronađu, da će ga ostaviti na životu.

Ključne riječi

Komentara 1

HH
Hrvoje Hrk !!
13:23 28.10.2019.

Onaj ko ga udomi , lagano ce otić u minus , jer kolka tolko velika zivotinja može pojest ....auuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije