Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konstituiran

Osnovan Glavni stan stranke HSP dr. Ante Starčević

tomašić
Goran Ferbezar/PIXSELL
19.06.2010.
u 14:17

Željko Širanović novoizabrani je predsjednik Glavnog stana, Marijana Širić, dopredsjednica i Ivan Šimnović dopredsjednik.

Svečanom konstituirajućom sjednicom ustrojen je danas Glavni stan kao najviše stranačko tijelo HSP dr. Ante Starčević. 

Željko Širanović novoizabrani je predsjednik Glavnog stana, Marijana Širić, dopredsjednica i Ivan Šimnović dopredsjednik. Na sjednici je doneseno niz odluka iz djelokruga rada Glavnog stana, te je jednoglasno usvojena „Deklaracija o stanju i razvitku moderne Hrvatske“, stoji u priopćenju što su ga medijima poslali iz stranke.

Komentara 22

CI
cicibela
20:05 19.06.2010.

Da je pravašima važnija Hrvatska od vlastitih napuhanih ega, odavno bi se svi ujedinili. Ovako su Hrvatsku ostavili anarhiji tzv. liberalnih demokrata da je čerupaju i rasturaju do kosti. Ako se prije izbora svi ne ujedine, može ih se slobodnoo smatrati HDZ-ovim trojanskim konjima.

HS
H.S.S.-Seljacka Buna
03:35 21.06.2010.

Bravo M P i jasam zato ! Bilo bi pametno dase H.S.P i H.S.S. udruze kak je rekel Dr.Stjepan Radic u Hrvatskom Saboru H.S.P-u. daje voljan se ujediniti sa H.S.P.-om.dase uspostavi Hrvatska koja bude branila Hrvatske interese a kak izgleda kak izgleda daje to bas sada taj cas kad nam se Hrvatski interesi ne stitiju nego se prodaju za EU . Nastavimo politiku nauke Dr.Ante Starcevica i politiku Dr.Stjepana i Ante Starcevica !!! Vjera u Boga i Seljacka Sloga !

OB
-obrisani-
20:03 19.06.2010.

@19.06.2010. u 18:02h returnofTito je napisao/la: HSP se izgubio u magli, hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! *************************************************************** ............a kad izađe iz magle shvatit će da je svaki pravaš predsjednik jednog od bezbroj HSP-ova. Na kraju neće biti samo više birača nego HSP-ova, nego ii više HSP-ova od birača. Đapić je legenda......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije