Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za slobodno kretanje
Povratak na članak

Osniva se radna skupina za izradu tehničkog rješenja za 'covid-putovnice'

Predsjedavajući radne skupine, koja broji 16 članova, je potpredsjednik Vlade Božinović, a njegov zamjenik ministar zdravstva Vili Beroš.

Komentari 4

SI
sisavac
14:36 08.04.2021.

čemu radna skupina, kad je najlakše opaliti bar kod na čelo i to je to?!

VL
RE
realisticki
15:58 08.04.2021.

Osnovat povjerenstvo je način da vladajući ne moraju direktno sami donosit nepopularne odluke. Skupina od par vjernih članova partije koji će donjet odluku po naređenju vodstva. Krivotvoranja 'covid-putovnica' će biti u velikom opsegu, dok se to ne regulira na nivou nivou zanišljive tvorevine u Briselu.

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
14:40 08.04.2021.

Gdje su sad oni koji su ovo nazivali teorija zavjere? U redu za cijepljenje neprovjerenim, eksperimentalnim, opasnim, štetnim, nepotrebnim cjepivima?

VL
DH
dalibor.hren
16:02 08.04.2021.

Hoće li svi kumovi biti zbrinuti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.