Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Osmogodišnji dječarac godinama izaziva uzbune na aerodromima

hicks
nyt
15.01.2010.
u 15:59

Dječak se popisu koji brani ulaz u zrakoplove potencijalno opasnim osobama našao greškom jer nosi isto ime i prezime kao nekadašnji terorist.

Na jednom od najmoćnijih terorističkih alata, čuvenom popisu no-fly, koji zabranjuje ulaz u zrakoplov potencijalno opasnim osobama, nalazi se i osmogodišnji dječak!

Američke aerodromske snage sigurnosti još bi možda imale i osnove da je riječ o nekom bliskoistočnom dječaku odjevenom u bijele haljine ispod kojih se može skriti gomila eksploziva, no Michael Hicks iz New Jerseyja pruža sasvim suprotnu sliku.

Ipak, niski, bucmasti dječačić plave kose s velikim naočalama čija je najveća avantura u svakodnevnom životu prelazak ceste na putu od kuće do škole izaziva uzbunu na aerodromu svaki put kad s roditeljima putuje zrakoplovom.

– Prvi put panika je nastala prije šest godina kada smo išli na Floridu. Tada dvogodišnjeg Michaela pustili su čim je zaplakao, ali sada ga, kao već velikog dečka, vrlo pažljivo pretražuju – kaže njegova majka.

Dječak se na popisu potencijalno opasnih našao jer nosi isto ime i prezime kao jedan nekadašnji terorist.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar vaksalainen
vaksalainen
16:15 15.01.2010.

e to je vec BAD LUCK :)

UK
Ugo Kajvez
12:18 16.01.2010.

vaksalainen . Ne, to je već američka nametnuta paranoja, .... da su se počeli bojati vlastite sjene ....

OB
-obrisani-
16:13 17.01.2010.

Luda kuca............................U Torontu su pregledavali 82 -godisnju staricu u bolnickim kolicima,skinuli joj opasac ,otvorili slic na hlacama i prepipavali je posvuda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije