Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oteli ih gusari

Oslobođeni pomorci među kojima je i Hrvat

GUsari
Getty Images
28.10.2018.
u 10:39

Oni su na putu iz Nigerije za Švicarsku. Zdravstveno stanje otetih pomoraca, s obzirom na uvjete u kojima su boravili mjesec dana, je dobro

Hrvatski pomorac i drugi članovi posade teretnog broda Glarus, koje su u nigerijskim vodama u rujnu oteli gusari, pušteni su i na putu prema Švicarskoj, javlja Dnevnik.hr.

- Noćas u jedan sat smo dobili ovu informaciju, oni su na putu iz Nigerije za Švicarsku. Zdravstveno stanje otetih pomoraca, s obzirom na uvjete u kojima su boravili mjesec dana, je dobro. Koliko znamo, ukrajinski pomorac je bio ozlijeđen prilikom otmice, ali ništa ozbiljno. Vrlo skoro će se javiti i obiteljima, čim stignu u Švicarsku. Onda će biti poznato i više detalja - kazao je Neven Melvan, glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
12:20 28.10.2018.

Sretan povratak kući! To je kruh sa 7 kora!

CE
centirion
16:50 28.10.2018.

Nek probaju napasti američki trgovački brod ! Napali su "M/V Mearsk Alabama"pa su požalili za sva vremena! Bio sam američki pomorac 35 Godina pod američkom zastavom i sada sam u mirovini! God bless America!

M3
Miške 3
14:33 28.10.2018.

Danas i svaki nevažni ima svoje zaštitare. Stalno se pitam zašto ti brodovi nemaju svoje zaštitare, koji bi raketama odmah potopili gusarske čamce ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije