Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGO KRPINA

'Oslanjanje na bivše i (izgledno) buduće zatvorenike dobilo odjek među HDZ-ovim biračima'

Drago Krpina
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
27.05.2019.
u 16:09

Krpina je statusom na Facebooku pokušao objasniti zašto je HDZ na izborima osvojio četiri mandata iako su očekivali više

Drago Krpina prokomentirao je rezultat HDZ-a na izborima za Europski parlament. U statusu na Facebook profilu napisao je kako je 'bahati i nasilni pokušaj promjene svjetonazorskog i ideološkog identiteta HDZ-a' dobio 'riječit i logičan odgovor' stranačkog biračkog tijela.

Krpina je napisao kako je ustrajno oslanjanje na bivše i '(izgledno) buduće zatvorenike' dobilo nedvosmislen odjek među HDZ-ovim biračima. Smatra da je za to odgovorno i oslanjanje na 'poduzetničko krilo Pusićkinog HNS-a', na 'notornog etnobiznismena' Milorada Pupovca.

- Vrli svjetonazorski preoblikovatelji HDZ-a koji su se u ovoj stranci, nakon dvodesetljetnog kalkuliranja, obreli, isključivo zato što su procijenili da će, zlorabeći povjerenje HDZ-ovih članova i birača, najbrže i najuspješnije napredovati u svojim karijerističkim ambicijama (kojima je nebo granica), ako imaju uši neka čuju, ako imaju oči neka vide - napisao je Krpina na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 14

BE
benediktus
16:15 27.05.2019.

Istina

NA
Nadalinaaa
16:33 27.05.2019.

Savršeno precizna, jednostavna i istinita analiza uzurpatora Tuđmanovog HDZ-a.

BE
beli444a
18:04 27.05.2019.

kao član hdzeja iz devedesete, jedan od osnivača mogu reći da nisam glasao za ovaj i ovakav hdz-e, i još nije dovoljno odreći se plenkovića kao šte ste se odrekli sanadera, vlaisavljevićke i karamarka, morate svi otići li bar većinaa i njonjo i brkić i faljen isus i oni bošnjaković SVI UPETLJANI U ISTAMBULSKU, MARAKEŠ i lopovluk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije