Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi potres

Osjetilo se novo podrhtavanje na Banovini: 'Dosta je zatreslo. Dugo nije ovako'

EMSC
02.11.2022.
u 11:56

Kako navodi Seizmološks služba, magnituda potresa, s epicentrom kod Donje Jame, bila je 3,5 prema Richteru.

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres u 11.52 sata, 11 kilometara sjeverno od Gline.

Kako navodi Seizmološka služba, magnituda potresa, s epicentrom kod Donje Jame, bila je 3,5 prema Richteru.

"Intenzitet u epicentru iznosio je IV-V stupnja EMS", dodaje Seizmološka služba.

"Jak udar. Cijela kuća se tresla, krov zvecka, gromoglasan zvuk. Užas!", "Ovo je bio udar, al' baš jaki", "Jak zvuk, udar i duže podrhtavanje", "Dosta je zatreslo. Dugo nije ovako", "Zgrada se dobro zatresla", neki su od komentara građana koji su osjetili podrhtavanje. 

Euromediteranski seizmološki centar (EMSC) prvotno je magnitudu potresa evidentirao kao 3,9 prema Richteru, a potom 3,6 prema Richteru.

Ključne riječi

Komentara 19

YE
Yeah
12:40 02.11.2022.

I u Zg-u se osjetio!

DU
Deleted user
12:26 02.11.2022.

Stručnjaci su rekli da će se nakon ona 2 razorna potresa, idućih godinu dana namještati ploče pa će biti još manjih potresa. Međutim, od tada je prošlo skoro 2 godine i još uvijek trese. Znam samo da sve više postajemm skeptična i to na razno-raznim poljima tj. u pogledu bilo čega.

DU
Deleted user
12:01 02.11.2022.

Meni je u Zgarebu ovaj potres prouzročio štetu na kući iz 1820 godine, želim da mi država napravi novu od 180 m2 a do tada da mi plaća najam u centru grada. Neka netko dokaže da nemam štete i akoo drugi mogu dobiti nove kuće onda mogu i ja za svoju derutnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije