Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNO OTKRIĆE

Osjetila propuh pa otkrila rupu iza ogledala u kupaonici: 'U strahu sam za tebe'

Foto: Screenshot/TikTok
1/5
05.03.2021.
u 08:54

Daljnje istraživanje tajnog stana pokazalo je kako ima i podrum pun smeća.

Samantha Hartsoe iz New Yorka s užasom je shvatila da njezino ogledalo u kupaonici krije tajni stan. Ona je svoje otkriće dokumentirala na TikToku, gdje je navela kako je do otkrića došlo samo zato što je shvatila da njezina kupaonica ima propuh, a ne bi smjela.

- Sušila sam kosu u kupaonici kad sam osjetila propuh - ispričala je i dodala kako je vrlo brzo shvatila da propuh dolazi iz ogledala.

Sa strahom u glasom otkrila je kako je shvatila da se ogledalo može pomicati. Iza ogledala nalazila se rupa u zidu koja vodi prema drugom stranu.

 

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

U drugom objavljenom videu Samantha je ušla u drugi stan dok joj je podršku pružao prijatelj John kojeg se u jednom trenutku može čuti kako govori: - Što ako netko u ovom trenutku živi tamo?

U tajnom stanu pronašla je odbačen WC, bocu za vodu kao i vreće za smeće. Nikoga nije bilo, a istaknula je i kako je u tom drugom stanu bilo ledeno. Daljnje istraživanje tajnog stana pokazalo je kako ima i podrum pun smeća, prenosi Sun.

Više od milijun ljudi pogledalo je njezine TikTokove, a ona je za kraj samo poručila kako će sutra nazvati vlasnika stana od kojeg iznajmljuje stan.

- Ovo je najhrabrija žena koju sam ikad vidio - poručio joj je jedan TikToker, dok je drugi napomenuo kako je njemu sumnjivo to smeće i boca vode.

- Još uvijek sam u strahu za tebe - dodao je treći korisnik TikToka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije