Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠLO PO ZLU

Osječku učenicu operirali tijekom maturalca u Češkoj

03.06.2016. Zagreb - U KBC Sestre milosrdnice, na Klinici za neurokirurgiju izvodi se operacija tumora na mozgu koja se radi novom tehnologijom, a uz tu opremu vise nece biti neoperabilnih tumora na mozgu.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
05.09.2017.
u 16:33

Nikad prije nije imala sličnih zdravstvenih teškoća

Maturalno putovanje u Pragu neće ostati u lijepom sjećanju 17-godišnjoj Iločanki, učenici Medicinske škole u Osijeku.

Kako je za Glas Slavonije potvrdila njena majka, Blaženka Bošnjak, djevojka je dobila nešto nalik na moždani udar.

- Rečeno nam je da joj je pukla žilica u glavi i morala je biti operirana, a njezino stanje bilo je vrlo slično moždanom udaru. Dobra je vijest što se nakon operacije oporavlja dobro i prema liječničkim prognozama, trebala bi stati na noge za nekih tjedan dana, a čim prohoda, treba se vratiti u Hrvatsku. Također je liječnik rekao da bi se za mjesec dana mogla i vratiti u školu. Dobar je znak da i nakon operacije sve protječe u redu, naša kći je svjesna svega i sve zna. Vjerujemo da će biti sve u redu i dalje - kazala je potresena majka koja je odmah otišla u Prag.

Naglašava kako njena kćer nikad nije imala sličnih zdravstvenih teškoća.

- Učenica je zbrinuta i dobro se oporavlja. Ostali maturanti koji su bili ondje na maturalnom putovanju sretno su se vratili i krenuli s prvim danom nastave - potvrdila je Renata Gal, ravnateljica Medicinske škole Osijek.

Bila je sreća u nesreći što je maturantica bila u društvu u kritičnom trenutku, a majka kaže da je, uz prijatelje, i njezina razrednica bila neprestano uz nju. I u Medicinskoj školi, gdje su njezini školski prijatelji krenuli u ponedjeljak s nastavom, doznajemo da je riječ o zdravstvenom stanju koje nipošto nije izazvano kakvim neprimjerenim ponašanjem ili slično.

Komentara 1

WI
Witman
18:11 05.09.2017.

Uf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije