Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SITUACIJE JE KRAJNJE OZBILJNA'

Crne vijesti iz Osijeka: Preminule četiri osobe od koronavirusa

Osijek: Ulaz u KBC Osijek dozvoljen samo kroz trijažni šator
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
04.04.2020.
u 12:28

U Osječko-baranjskoj županiji testirana su 102 uzorka, a od toga je potvrđeno osam novih slučajeva

U Osječko-baranjskoj županiji od koronavirusa umrle su četiri osobe. Iz Stožera su kazali da su osobe koje su preminule u bolnici u Osijeku imale različite dijagnoze. "Osobe su bile sa značajnim bolestima od ranije, a u dobi su od 92 godine, 85, 78 i 71", rekli su iz Stožera. 

"Jučer su testirana 102 uzorka, imamo osam pozitivnih. Šest je iz Osijeka, jedna iz Višnjeva, jedna iz Bilja. Ukupno je 89 pozitivnih osoba. U KBC-u Osijek liječi se 26 bolesnika, pet osoba je na respiratoru, 11 osobe su puštene na kućnu njegu", kazali su. Ovo što se vrijeme poboljšalo ne znači da je korona prošla, poručili su građanima iz Stožera te aplerali da se pridržavaju mjera.

"Svi naši liječnici na Klinici za infektologiju su testirani i svi su negativni", poručili su iz KBC-a Osijek.

Video: Na drive-in testiranje na koronavirus možete doći automobilom, taksijem, pa čak i pješke

"Situacija u kojoj se nalazimo je kranje ozbiljna, ja bih stoga apelirao na sve, vrijeme u kojem se nalazimo nije prošlo, ne znači ako se vrijeme proljepšalo da je ova broba protiv koronavirusa prošla, zbog toga tražim ozbiljnost od svih aktera koji se nalaze u ovoj utakmici, prije svega od nas koji obanašamo ove dužnosti. Podići ćemo situaciju na višu razinu, danas ću imati sastanak s ostalim načelnicima. Prema tome držimo se uputa. Shvatimo ovo vrlo ozbiljno, danas nam je preminulo četvero ljudi", kazao je šef Stožera Osječko-baranjske županije.

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
13:22 04.04.2020.

VIŠNJEVA??!! Tipično za purgere,sve što je 100 km prema istoku od njih nije pozornosti vrijedno !! VIŠNJEVAC,VIŠNJEVAC,VIŠNJEVAC,VIŠNJEVAC i to ne onaj kod Bjelovara već zapadno pregrađe OSIJEK-a !!!!

BI
Biker
13:29 04.04.2020.

Nisu umrli od corona virosa vec sa koronom ,jer da i nisu imali taj virus umrli bi isto od obicne gripe.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
12:54 04.04.2020.

Valjda iz Višnjevca, a ne Višnjeva! Ove brojke zadnjih dana su on onog "nepostojećeg" proboja u KBC prije tjedan dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije