Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPOVRGNULI NAVODE

Osječki SDP o anonimnom pismu: Ne pregovaramo sa Šišljagićem, nervoza dovodi do razračunavanja

sdp
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
15.12.2020.
u 14:39

Osječka Gradska organizacija SDP-a priopćila je u utorak kako je anonimno pismo "slabašni pokušaj stvaranja privida o priči koja ne postoji" jer se temelji na medijskim spekulacijama koje je SDP više puta opovrgnuo.

Osječka organizacija SDP-a opovrgnula je u utorak navode iz anonimnog pisma poslanog predsjedniku stranke Peđi Grbinu u kojem se izražava zabrinutost zbog mogućnosti da kandidat te stranke za osječkoga gradonačelnika bude bivši predsjednik HDSSB-a i bivši župan Vladimir Šišljagić.

Autori anonimnog pisma predstavljaju se kao dugogodišnji članovi SDP-a, a u pismu Peđi Grbinu, koje su dostavili medijima, navodi se kako su potaknuti sve češćim medijskim napisima o Vladimiru Šišljagiću kao kandidatu SDP-a za osječkoga gradonačelnika.

Grbina upozoravaju kako je stranka u Osijeku pred rasulom jer su dva vijećnika nedavno izišla iz Kluba vijećnika u Gradskom vijeću te ga pozivaju da ne dopusti da Šišljagićevom kandidaturom postane grobar socijaldemokracije u Osijeku. 

Osječka Gradska organizacija SDP-a priopćila je u utorak kako je anonimno pismo "slabašni pokušaj stvaranja privida o priči koja ne postoji" jer se temelji na medijskim spekulacijama koje je SDP više puta opovrgnuo.

"Možemo još jednom, ali zaista nema potrebe, ponoviti da SDP nije razgovarao s Vladimirom Šišljagićem o bilo čemu, pa tako ni o ovome što autor pisma tako 'zabrinuto' navodi", poručuju iz osječkoga SDP-a.

Smatraju kako s približavanjem lokalnih izbora "evidentno raste i nervoza u pojedinim političkim taborima", da "s tom nervozom dolazi i do maštovitih, ali ne baš uspješnih pokušaja razračunavanja s političkom konkurencijom", pri čemu je jedan od pristupa slanje popularnih "anonimki" koje se potpisuju na razne načine.

"Svrha ove nevješto sastavljene 'anonimke' je obračun na desnom političkom spektru u gradu Osijeku, a želja autora je u taj obračun uvući i SDP, ali na njihovu žalost ovaj put to im nije uspjelo", ističu u osječkoj Gradskoj organizaciji SDP-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije