Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon kritika

Osječki HDZ Škorića i Kovačevića pozvao na discipliniranje

'slavonija-13.05.2009.osijek,hrvatska,zapoceli radovi na rusenju osjecke bijele ladje,gradonacelnik anto djapic,drago tadic,dragan kovacevic,josip skoric Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
'Davor Javorovic/Vecernji list'
20.12.2011.
u 12:56

Na sinoć održanoj sjednici gradskog odbora ponovno je izražena bezrezervna podrška J. Kosor, Šeksu i Iviću

"Budući da su u svom javnom istupu u Gradskom vijeću Grada Osijeka dali političke ocjene koje bitno odstupaju od jednoglasno usvojenih zaključaka Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije vezanih uz rezultate izbora u IV. izbornoj jedinici, GO HDZ-a Grada Osijeka poziva vijećnike Gradskog vijeća Grada Osijeka - Dragana Kovačevića i Josipa Škorića da svoje javno političko djelovanje usklade s političkim stajalištima i interesima HDZ-a u Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji", piše u priopćenju za javnost nakon sinoć održane sjednice Gradskog odbora HDZ-a.

Na, kako doznajemo, na trosatnoj sjednici nije se uspjelo osigurati većinu koja bi navedene vijećnike isključila iz stranke, a koji su, podsjećamo, kritizirali izborne rezultate HDZ-a nazivajući ih neuspjehom te zatražili da se "stranka demokratizira i pročisti". Na sjednici je donesen i drugi zaključak da rezultatima i osvojenih četiri mandata mogu biti zadovoljni jer predstavljaju dobar temelj za buduće političko djelovanje.

"Izborna utrka pokazala se teškom i neravnopravnom posebice u Gradu Osijeku gdje je HDZ bio i jest izložen brutalnim napadima, posebice političkih stranaka među kojima prednjači HDSSB-a, a koji svoju politiku zasniva na klevetama, neistinama i diskreditaciji ne samo političkog djelovanja nego i čelnih ljudi HDZ-a. U napadima na HDZ osobito je bila izražena svesrdna i otvorena potpora određenih medija koji su se nekritički i neobjektivno priključili pokušajima minoriziranja HDZ-a i njegova uklanjanju s političke scene Hrvatske. Stoga GO HDZ-a grada Osijeka pruža bezrezervnu podršku predsjednici stranke, gospođi Jadranki Kosor, gospodinu Vladimiru Šeksu, potpredsjedniku HDZ-a, prvome na listi za Hrvatski sabor i koordinatoru IV. izborne jedinice i gospodinu Tomislavu Iviću, predsjedniku Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije koji će i dalje kao zastupnici u Hrvatskom saboru, uz potporu članstva provoditi politiku HDZ-a na dobrobit naše zemlje i građana Republike Hrvatske", zaključuju u priopćenju.

Komentara 3

TO
toni0705
14:39 20.12.2011.

Eto jasan razlog zašto ne bih mogao biti član stranke, ne samo ove: kolektivna svijest! Ne mogu i ne želim imati isto mišljenje o svemu. Sad, dok me Borg ne asimilira jer \"resistance is futile\", bit ću i dalje bez stranačke iskaznice. Bilo plave, crvene, žute, zelene, narančaste, bordo, pink, tirkizne...

Avatar ante78
ante78
14:54 20.12.2011.

Šeksa treba po uzoru na njegove izdajničke izjave za generala Gotovinu (locirati, identificirati, uhititi i transferirati) alkotestirati, psihoanalizirati, remetinizirati i karbonizirati na električnoj stolici.

AB
A.B.
13:42 16.01.2012.

he he he... disciplniranje... treba malo i posla, stopa nezaposlenosti je jos uvijek skoro 20%. malo manje korupcije, malo vise rada. mozda bi kroz to pali na spektakularnih 15% nezaposlensto. hrpa nesposobnjakovica, zbog kojih slavonija i osijek zive u letargiji, apatiji, jadu i bijedi. ne kontam samo kako ih nije stid, tako malo i lose raditi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije