Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon operacije

Osječki gradonačelnik Vrkić oporavlja se od operacije, ali i blažeg moždanog udara

Ivan Vrkić
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
14.05.2019.
u 16:39

Podsjetimo, Vrkić je operiran u KBC-u Zagreb prije mjesec dana, kada su mu ugrađene dvije premosnice. Zbog srčanih tegoba, završio je u bolnici, onoj osječkoj, i u prosincu, kada mu je ugrađeno pet stentova.

Gradonačelnik Ivan Vrkić postupno se oporavlja od recentne kardiokirurške operacije. Tijek zahvata je u cijelosti protekao uredno te je maligna prirodna progresija srčane bolesti uspješno korigirana – priopćili su iz Grada Osijeka, odnosno prenijeli izvješće KBC-a Zagreb o zdravstvenom stanju osječkog gradonačelnika.

Prvog poslijeoperacijskog dana, izvijestili su, imao je blaži moždani udar, zbog difuzne, multiorganske vaskulopatije u sklopu osnovne bolesti.

- Njegovo trenutno stanje je u značajnom poboljšanju. Kognitivne funkcije su mu uredne, motorički se oporavlja te se počeo mobilizirati. Očekuje ga skora rehabilitacija u jednom od centara specijaliziranih za tu svrhu – zaključili su.

Podsjetimo, Vrkić je operiran u KBC-u Zagreb prije mjesec dana, kada su mu ugrađene dvije premosnice. Zbog srčanih tegoba, završio je u bolnici, onoj osječkoj, i u prosincu, kada mu je ugrađeno pet stentova.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
korektor1619
20:59 14.05.2019.

Neka se samo oporavlja i pusti drugima da pokušaju ispraviti sve promašaje, uhljebljivanja, korupciju, pesimizam u Osijeku

SO
sokol99
17:22 14.05.2019.

E moj Ivane nije dobro ostavi se funkcije i politike i povuci se u miran život dok nebu kasno? Čisto ljudski savjet život nema reprize???

AE
Aedes2017
17:24 14.05.2019.

Drži se Ivice !!! Sjeti se 71 !!! Sjeti se 89/90 u Donjem Gradu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije