Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dan izbora

Osječanku nazvali iz Kukuriku koalicije i pozvali da im da glas

\'unutrasnja....zagreb....25.07.2002 hitna sluzba 112 telefon ilustracija snimio robert anic\'
Arhivska fotografija
05.12.2011.
u 12:50

Predstavila se kao Martina iz Kukuriku koalicije i pozvala me da, ako nisam, iziđem na biralište i dam glas Kukuriku koaliciji, kaže čitateljica

Predizbornu šutnju, tvrdi Osječanka (podaci poznati redakciji) nisu poštovali u pobjedničkoj Kukuriku koaliciji. Kako nam se požalila, jučer navečer oko 18 sati, dakle oko sat vremena prije zatvaranja birališta, nazvala ju je na mobitel s nepoznatog broja ženska osoba.

– Predstavila se kao Martina iz Kukuriku koalicije i pozvala me da, ako nisam, iziđem na biralište i dam glas Kukuriku koaliciji. Uzvratila sam da sam već glasovala i da sam ja za desnicu pa je rekla: "U redu" i razgovor je bio gotov – kaže naša čitateljica ljutita zbog, navodi, maltretiranja građana za koga će glasovati. To bi, smatra, ipak trebala biti osobna odluka svakog građanina.

Komentara 8

Avatar kobra11
kobra11
13:02 05.12.2011.

:-))))))))))))))))))))

OB
-obrisani-
13:11 05.12.2011.

neka pametna......he he he

AD
adgjl
13:02 05.12.2011.

Je je, a onda je svizac ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije