Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA PROSLAVA

Osječanka unajmila vilu s bazenom kako bi s društvom proslavila - razvod braka

Ilustracija
Foto: Getty Images
19.06.2020.
u 12:03

Osječanka unajmila vilu s bazenom, u koju sa ženskim društvom stiže iduću subotu, a proslava “izlaska iz pakla”, kako je to sama opisala, koštat će je 3000 kuna

Nakon dvomjesečne izolacije izazvane pandemijom koronavirusa, mnogi kao da žele nadoknaditi propušteno iz tog vremena, pa su iznajmljivači prostora za različita druženja suočeni s brojnim zahtjevima za proslave pa i onima potpuno nesvakidašnjima za naše prilike kao što je - proslava razvoda braka. Upravo je to razlog zbog kojeg je jedna Osječanka unajmila vilu s bazenom, u koju sa ženskim društvom stiže iduću subotu, a proslava “izlaska iz pakla”, kako je to sama opisala, koštat će je 3000 kuna. 

- Osječanka je unajmila vilu 27. lipnja za vrijeme od 15 sati popodne do 10 sati ujutro idućega dana. Rekla je da stiže s društvom od 10 do 15 prijateljica i da želi da se nakon proslave imaju gdje odmoriti, a naša vila ima sobe, ležajeve za to - ispričao je za Glas Slavonije Josip Ciganović, vlasnik vile. Dodaje da se Osječanka već razvela, a za svoj je novi put bez "bračnih okova" tražila i parking, gdje ona i društvo mogu parkirati svoja vozila. Već je, kaže Ciganović, podmirila i račun za zakup vile - 3000 kuna.

Budući da je za proslave u ovoj vili uobičajena narudžba hrane, catering iz nekog od đakovačkih restorana, te s obzirom na veličinu društva, procjene su da bi je slavlje zbog razvoda braka moglo u konačnici koštati i do 1000 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije