Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLJIČNI MONOKSID

Osječanin (37) otrovao se zbog neispravnog bojlera

hitna pomoć
Davor Javorović/PIXSELL
02.02.2014.
u 11:12

Muškarac je odmah prevezen u Klinički bolnički centar u Osijeku, izvan je životne opasnosti

Ugljičnim monoksidom u subotu oko 18 sati otrovao se 37-godišnji Osječanin. Do trovanja je došlo u kupaonici obiteljskog stana.

Muškarac je odmah prevezen u Klinički bolnički centar u Osijeku gdje mu je pružena liječnička pomoć i izvan je životne opasnosti. Plinske instalacije i dimnjak pregledali su ovlašteni djelatnici i utvrdili kako je plinski bojler, instalacije i dimnjak neispravan te je zabranjeno njihovo daljnje korištenje.

>> Djevojčicu ugljikov monoksid ubio dok je izlazila iz kupaonice

Komentara 2

AS
antun sklepic
12:11 02.02.2014.

nažalost mnogi ne shvačaju da nije dosta imati samno odzračnik kad se koristi kupaona tu se obavezno moraju još jedanput MORAJUimat otvorena vrata po mogučnosi skroz pa niko nam neće ništa uzet od onog šta imamno na sebi.

L0
luena 01
12:25 02.02.2014.

Neispravne instalacije,dimnjak ,...ljudi nemaju novca da dovedu u red.linic izmislja gdje gradjane ogulit do kosti po mogucnosti,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije