Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hotel Kralj Tomislav

Osjećajte se poput kralja u sobama s namještajem od slavonskog hrasta koji jamči miran san

Hotel Kralj Tomislav
Foto: Promo
1/6
31.08.2018.
u 13:50

Hotel je idealno mjesto za sve one koji žele osjetiti specifičnost kraja u kojem se nalazi

Hotel Kralj Tomislav u Novoj Gradiški ekskluzivni je ugostiteljski objekt, na području Brodsko-posavske županije, koji svojim izgledom, ponudom i uslugama zadovoljava visoke standarde ugostiteljstva i turizma današnjeg vremena. Uređen je biranim komadima namještaja drevnog slavonskog hrasta koji jamči ugodne i mirne snove. Nalazi se u strogom centru grada, udaljen 120 kilometara autocestom od Zagreba prema istoku, idealno je mjesto za sve one koji žele osjetiti specifičnost kraja u kojem se nalazi. Kategoriziran od strane Ministarstva turizma s tri (***) zvjezdice opravdano čini sam vrh ponude ovog kraja lijepe naše. Ime mu simbolizira prestiž i eleganciju, a dosadašnji komitenti svoje su oduševljenje širili u svojim krajevima.

Foto: Promo

Očekuju vas vrhunski gurmanski užici

U restoranu “Kruna“, jednom od 100 vodećih hrvatskih restorana prema rezultatima Kluba Gastronaut, može se uživati u gastronomskim delicijama lokalne kuhinje, kao i internacionalnim specijalitetima, a sve to popraćeno bogatom vinskom kartom najboljih hrvatskih vina.

Interijer je uređen u europskom stilu sa zidovima oslikanim detaljima s početka 20. stoljeća.

Foto: Promo

Hotel Kralj Tomislav kvalitetom usluga, ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje želje i očekivanja i najrafiniranijih gostiju, uvažavajući posebnosti svakog gosta, njegovih želja i sklonosti. Njegujući individualizirani pristup gostima hotela odiše “toplinom” i obiteljskom atmosferom. Pogodne cijene, dobra usluga i ugodna atmosfera, jamče ugodne i nezaboravne trenutke u svim hotelskim sadržajem, sa samo jednom porukom: DOBRODOŠLI U HOTEL KRALJ TOMISLAV!

Trg kralja Tomislava 3

35400 Nova Gradiška, Hrvatska

Kontakt:
Tel: +385 (35) 362 722
Fax: +385 (35) 362 720

Email:
recepcija@hotel-kralj-tomislav.hr
rezervacija@hotel-kralj-tomislav.hr
hotel@hotel-kralj-tomislav.hr

www.hotel-kralj-tomislav.hr/

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije