Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odroni uništili kuće
Povratak na članak

Osiromašeni Afganistan pod talibanima u još goroj muci: Zašto razorni potresi često pogađaju ovo područje

Potres koji je jučer rano ujutro pogodio Afganistan odnio je oko 2500 ljudskih života, pokazuju posljednje procjene, a službeni podaci govore o tisuću poginulih

Komentari 3

Avatar Mistborn
Mistborn
08:43 23.06.2022.

Napokon nikog više nije briga za taj "mračni vilajet" tamo. Demokraciju nisu htjeli pa eto im... Demokraciju im ionako nitko ne može donijeti za nju su se svi drugi izborili sami. Izabrali su talibane. Sretno!

VL
PV
prcko.vita
04:02 23.06.2022.

Jadni ljudi. Kako im pomoći? Da im pošaljemo naše ministre za obnovu i graditeljstvo? Oni vrijede više od bilo kakvih milijuna dolara, tako stručni i sposobni.

VL
Avatar ZLO
ZLO
00:20 23.06.2022.

Ajd da vidimo oce li Amerikanci, " iz humanitarnih razloga" odlediti 9.5 milijardi dolara koje su uzeli od Afganistana kad su odlazili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.